If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ако курса на БФБ-то зависеше от мен низходящият тренд отдавна щеше да е приключил, но по стара традиция трябва да изчакаме всички проблеми по света да се оправят, да минат още няколко месеца след това и едва накрая БФБ ще потегли
има доста време до тогава, а дали ще е 2-3 пункта нагоре Софикс-а или ще е 2-3 пункта надолу на никой не му пука...
Нищо от това, което написа, не е така!
И няма никакво време.
А Софикс е на 25 месечно дъно!
Тва днеска само ние сме на червено, щото синът на прерията, Полки и Мафката(тролчо) така искат, щото са продали.
Все пак те определят курса на бефебето.
ако курса на БФБ-то зависеше от мен низходящият тренд отдавна щеше да е приключил, но по стара традиция трябва да изчакаме всички проблеми по света да се оправят, да минат още няколко месеца след това и едва накрая БФБ ще потегли
има доста време до тогава, а дали ще е 2-3 пункта нагоре Софикс-а или ще е 2-3 пункта надолу на никой не му пука...
На първата страница на инвестора има две Убави статии....
Софикс вече е в мечи маркет и ПФ Родина изчиства 7 позиции от слаболиквидни акции....
Кога ще има е други от големите....
Дребните нито пари имат, нито ще имат.....
Но приказки и език.....колкото Катманду....
Мисля да спра да се осигорявам за пенсия и без това ще ми профукат парите.
Аболютно си прав.Точно това пренасям с моите камиони.Опасни материали с особен режим някой.Включва всичко от химикали до експлозиви и радиоактивни . За това обаче се иска чисто криминално досие и като се има впредвид че съм работил за правителството аз имам всички разрешителни да ги превозвам.
Коментар