IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BojidarKT Разгледай мнение
    а кой е Батко
    Кой от всичките?

Коментар

• а кой е Батко

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Когато Батко тръгне да се позиционира за мен е сигнал за предстоящо изсипване. Ще видим да ли съм прав. Но въпроса е кой излиза от клетата ни борсичка и ще има ли други, които ще ги последват? Спомням си как Алианц излязоха през 2008г и ги мислеха за луди,а то какво се оказа. Нямам препоръки.
        И после какви пенсии ще се плащат?

Коментар

• Много са ми интересни отговорите бих купил/ продал веднага ..... А кой пречи това да се случи?
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
            Споко, не си само ти. Темата се затваря и вече ще е само за посветени.
            За Мама или само хубаво или нищо

Коментар

• Къде изчезна индианеца да не пробвал да скъси американският пазар,

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                И при хима Батко се позиционира от ляво... От както качих един клип с Каменов са ми блокирали достъпа до темата... Странно.
                Когато Батко тръгне да се позиционира за мен е сигнал за предстоящо изсипване. Ще видим да ли съм прав. Но въпроса е кой излиза от клетата ни борсичка и ще има ли други, които ще ги последват? Спомням си как Алианц излязоха през 2008г и ги мислеха за луди,а то какво се оказа. Нямам препоръки.

Коментар

• Актуални анкети

Портфейл на Форума 2018 тук са временните резултати

Стойност и Сантимент 1Q 2019 и резултатите
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    Да не е етф-а за който се споменава от време на време че тръгва?

Ще е по добре да го кръстят "Кучетата на крайната борса"

Коментар

• Да не е етф-а за който се споменава от време на време че тръгва?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

..........нещо като нов индексен наподобява! ..30???
                        +1

Коментар

• Споко, не си само ти. Темата се затваря и вече ще е само за посветени.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            Доста пакети прелитат в последните дни. Повече от обичайно ми се струва...

..........нещо като нов индексен наподобява! ..30???

Коментар

• И при хима Батко се позиционира от ляво... От както качих един клип с Каменов са ми блокирали достъпа до темата... Странно.

Коментар

• Не е само Софка. И съдейки по цените и по начина на сделка по-скоро пакет се прави

Коментар

Working...
                                X