If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти да не искаш да ми кажеш, че от да речем 5 000 потребители на платформи само 200 са на пазара? А другите какво правят? За билки ли ходят?! Айде малко по-сериозно ако обичате!
Точно това искам да кажа ! Сега дали са 200, 300 или 500 не знам точно, но са много под 5000! Ще ти дам пример - твоят приятел "Кючека" има поне 3-4 договора, а не е търгувал от години. Това е масовият случай. Към мен пък са "пришити" още 5 договора .
Тук не съм съгласен въобще. Броят на договорите и реално търгуващите нямат нищо общо като число.
Ти да не искаш да ми кажеш, че от да речем 5 000 потребители на платформи само 200 са на пазара? А другите какво правят? За билки ли ходят?! Айде малко по-сериозно се дръжте!
Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
Анкетите на BigBear не са показател за броя на инвеститорите и спекулантите на БФБ. Според мен по-добър ориентир е броя на търговските платформи.
Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
На борсата няма стръв, затова са малко спекулантите.
Да не почнете да купувате пени стокс, че те най-много ще усетят от превалутирането от лев в евро. Да не говорим, че спекуланти ще дойдат да купуват сега за да могат да продадат след 2 г.
От Елана изкарват п/е на Софикс на 9.93 към 5-ти Май
Използват такива смешно сметнати ПЕ та защото не си публикуват ПЕ та на продуктите, които предлагат. Иначе много ми е интересно как ще обясняват на клиентите си че техните продукти са с ПЕ 20 ама на индекса е 9
ПЕ то не се смята от борсата, всеки си го смята както намери за добре. В общи линии само на СП 500 често се използва подобно на това което ти казваш, но там са 500 компании. И да се качи делът на някоя компания в печалбата нищо особено няма да се случи от 0.1 % да се качи на 0.12%. За 15 компании никой не смята ПЕ то по този тотално глупав начин.
разгеле сближихме мненията като взехме приетата вече методология)))) .... отвреме на време съм познавало как се смята, но не това е важно а че сме вече спокойни че не е така оплескано яко, колкото си го беше самовтълпил на автопилот)))) Все пак по-добре от нищо)) Но при широката представителност на S&P и неговата шокираща стойност х24 срещу нашия от 11 някак или никак не се свързват страховете за безобразни разпродажби на бфб))))) Така показват числата просто, не че се опитвам да ти давам някакъв тон в живота. Но друг път първо смятай после плюй по бфб!!!! ))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар