IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Ти да не искаш да ми кажеш, че от да речем 5 000 потребители на платформи само 200 са на пазара? А другите какво правят? За билки ли ходят?! Айде малко по-сериозно ако обичате!
    Точно това искам да кажа ! Сега дали са 200, 300 или 500 не знам точно, но са много под 5000! Ще ти дам пример - твоят приятел "Кючека" има поне 3-4 договора, а не е търгувал от години. Това е масовият случай. Към мен пък са "пришити" още 5 договора .
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Тук не съм съгласен въобще. Броят на договорите и реално търгуващите нямат нищо общо като число.
      Ти да не искаш да ми кажеш, че от да речем 5 000 потребители на платформи само 200 са на пазара? А другите какво правят? За билки ли ходят?! Айде малко по-сериозно се дръжте!
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

Анкетите на BigBear не са показател за броя на инвеститорите и спекулантите на БФБ. Според мен по-добър ориентир е броя на търговските платформи.
        Тук не съм съгласен въобще. Броят на договорите и реално търгуващите нямат нищо общо като число.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
          Анкетите на BigBear не са показател за броя на инвеститорите и спекулантите на БФБ. Според мен по-добър ориентир е броя на търговските платформи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..
            На борсата няма стръв, затова са малко спекулантите.

Коментар

• http://www.banker.bg/obshtestvo-i-po...-na-evrozonata

Да не почнете да купувате пени стокс, че те най-много ще усетят от превалутирането от лев в евро. Да не говорим, че спекуланти ще дойдат да купуват сега за да могат да продадат след 2 г.

Коментар

• Аз пък искам да попитам..Има ли пряка връзка между ръста от 3% и растежа на Борсата..Досега в последните години не се е видяла такава..Видяха се критиките за пореден път на ЕС към нас- Корупцията, икономически дисбаланси, неефективна съдебна система....Не е ръста на икономиката фактора , който спира чуждите инвеститори..Много съм изненадан от попълнената анкета..Само 100-200човека да си менкаме акции на БФБ..И то след големите обещания на правителството за подкрепа на капиталовия пазар..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Мисля че това е което може да расте борсата ни към момента. Не съм на 100% сигурен но ми изглежда че това е върхът или поне е много близо.
                  Аз пък мисля че ако правителството ни е право за 3%+ ръст тази година не сме изобщо близо до върхът
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Мисля че това е което може да расте борсата ни към момента. Не съм на 100% сигурен но ми изглежда че това е върхът или поне е много близо.

Коментар

• https://fakti.bg/world/241412-german...l-za-balkanite

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

http://analysis.elana.net/en/bfb_02.aspx

От Елана изкарват п/е на Софикс на 9.93 към 5-ти Май
                        Използват такива смешно сметнати ПЕ та защото не си публикуват ПЕ та на продуктите, които предлагат. Иначе много ми е интересно как ще обясняват на клиентите си че техните продукти са с ПЕ 20 ама на индекса е 9

Коментар

• Дотук три мечки извратих

Коментар

• Допивам си кафето и ги почвам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

ПЕ то не се смята от борсата, всеки си го смята както намери за добре. В общи линии само на СП 500 често се използва подобно на това което ти казваш, но там са 500 компании. И да се качи делът на някоя компания в печалбата нищо особено няма да се случи от 0.1 % да се качи на 0.12%. За 15 компании никой не смята ПЕ то по този тотално глупав начин.
                              http://analysis.elana.net/en/bfb_02.aspx

От Елана изкарват п/е на Софикс на 9.93 към 5-ти Май

Коментар

• разгеле сближихме мненията като взехме приетата вече методология)))) .... отвреме на време съм познавало как се смята, но не това е важно а че сме вече спокойни че не е така оплескано яко, колкото си го беше самовтълпил на автопилот)))) Все пак по-добре от нищо)) Но при широката представителност на S&P и неговата шокираща стойност х24 срещу нашия от 11 някак или никак не се свързват страховете за безобразни разпродажби на бфб))))) Така показват числата просто, не че се опитвам да ти давам някакъв тон в живота. Но друг път първо смятай после плюй по бфб!!!! ))))
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X