If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!
Гледай само да не ми махаш от лудницата.И там летят на совалки хахаха.А днес каква специална пратка хвърлихме мммм красота.За 2 ч работа 2150 $ чисто останаха след нафтата.Ти си чакай совалките хихихихихи. !!!
То най-много луди сте там при теб. Факт,!
За цял месец група ездачи сте си разделили 2000 долАра. Чудесно! Да си ги харчите със здраве!
Ще ти махам от совалката, докато въртиш геврека и дишаш прахоляците из прерията.
Да. И вече ти отговорих на този коментар. Не разбирам. Между другото долавям лека нотка на тролене и заяждане, а не на конструктивен спор, така че се теб приключих. Не ме чети и не си прави труда...
Коментар