Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ами заради намерението. Иначе си прав че може би не е много коректно да ги наричам дивидентна. Но е факт и че са разпределяли дивиденти когато компанията не е била публична.! Особено пък с нашите си компании винаги трябва да имаме едно наум, защото сме се нагледали на всякакви циркаджилъци ! Аз съм се научил на намерения отдавна да не вярвам ! История трябва да има компанията, и то борсова.
Last edited by Zdravko; 22.03.2019, 17:05.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам защо наричаш Градус дивидентна акция, след като нито е разпределила дивидент, нито има дивидентна история.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Не знам защо наричаш Градус дивидентна акция, след като нито е разпределила дивидент, нито има дивидентна история.
- 1 like
Коментар
� -
Аз бях, но не съм давал препоръки, а по-скоро си представих моя портфейл, и моите очаквания. Принципно към момента съм в период на изчакане на БФБ, но имам малко кеш, и се двоумя къде да го вложа преди "дивидентния сезон". Затова въпроса ми беше насочен конкрено към една акция. Към момента ще чакам трейдинга под 7, Градус на 1,75 или Софарма под 3,50.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
SFARM/ BREF/ CHIM/ HIKA...може би и Мбат
п.п. ти наскоро не дава ли интервю в което ни препоръчваше какво да се купува или аз бъркам ник-а?
п.п.п. хубав избор са и предложените от теб СФТРД и КОРАДО, но трябва доста добри резултати и еуфория на БФБ за да дам 200-250млн(100% ръст) за един завод в Стражица за радиатори или 500-600млн(100% ръст в кап-а) за дистрибутор на лекарства, на който дори складовата база в Сф е наета под наем от мама. От друга страна ...всичко е възможно...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
То това ми е ясно. И моя портфейл е почти същия. Въпроса ми по-скоро беше, коя ТОЧНО акция бихте взели, при сегашните цени, която смятате с най-голям потенциал за дивидент и капиталова доходност.
п.п. ти наскоро не дава ли интервю в което ни препоръчваше какво да се купува или аз бъркам ник-а?
п.п.п. хубав избор са и предложените от теб СФТРД и КОРАДО, но трябва доста добри резултати и еуфория на БФБ за да дам 200-250млн(100% ръст) за един завод в Стражица за радиатори или 500-600млн(100% ръст в кап-а) за дистрибутор на лекарства, на който дори складовата база в Сф е наета под наем от мама. От друга страна ...всичко е възможно...
нека не забравяме АЛТЕРКО и ИХЛБЛ - скоро може да развържат кисиятаLast edited by tony1975; 22.03.2019, 15:57.
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Софарма Имоти, Адванс Терафонд, Елана Агрокредит, Фонд за Недвижими Имоти България, Спиди, Монбат, ХЕС, Софарма Трейдинг, Стара Планина Холд, М+С Хидравлик, Корадо, Софарма.
Всички тия са раздавали дивиденти последните години и предполагам ще продължават.
Това ми е портфейлът. Притежавам от всичките.
https://bit.ly/2U0A0IZ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКак е пичове, ще видим ли софикс на 1000 до 2029-та ~ 2030-та година, или няма да видим?
Коментар
�
Коментар