Така ги бием, Кире, че всичко ни боли!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБиете ли ги..Dow 30 19,991.13 -1246.25 -5.87% Last edited by realista; 18.03.2020, 15:45.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаме
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.
Всички разбраха, как артиите трябва да падат, докато си дойдеш в България през лятото. И тогава, след като си купиш, могат да започнат да се качват.И сега ще напишеш още 5000 поста с глупости в подкрепа на това свое желание.
Предизвикваш смях и съжаление.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес ще ги лупкаметака и така сме вързани в карантината, да свършим някоя работа
Коментар
� -
Малко преди да станем модерни https://youtu.be/EKv39nHpC8sLast edited by Maslarov; 18.03.2020, 08:22.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеТука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!
Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!
В момента всичко, замръзва! Инвестици, проекти, поръчки....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не е нужно да пада всеки ден с 3000, че да виждаме -12 %.
Имащите акции ще се окажат най - големите манипулатори. Но това си е техен проблем разбира се.
След седмица ДАУ няма да е под нулата, но някои други може и да са.
Не мислех да пиша повече във форума, но не сдържах да чета явни манипулации на гърчещи се инвеститори.
Според мен не е време за покупки. Успех и умната. Не вярвайте на всеки, който пише.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеСмяхте ми се, че призовавах да не се купува. Смяхте ми се, че Доверие е балон на 7 лв. Винаги лошия вестоносец бива първи разстрелян. Минал съм през 2008 и историята се повтаря. Не смятам, че като казвах истината на хората в очите, съм по-лош от тези, които караха хората да купуват и да си губят парите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
500 млн се дават на ББР, за да подкрепи бизнеса "в тези трудни времена" (кавичките са заради цитирането
Лягам си спокойно да спя, щом тази банка и напетият й управленец са се заели с тази задача
Коментар
�
Коментар