IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така ги бием, Кире, че всичко ни боли!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Биете ли ги..
      Честито !!! Макар и за кратко !!!
      Dow 30 19,991.13 -1246.25 -5.87%
      Last edited by realista; 18.03.2020, 15:45.

Коментар

• Биете ли ги..

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
          Днес ще ги лупкаме
          Когато изгърмят репата и свършат бидовете....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.
            Браво моето момче.
            Всички разбраха, как артиите трябва да падат, докато си дойдеш в България през лятото. И тогава, след като си купиш, могат да започнат да се качват. И сега ще напишеш още 5000 поста с глупости в подкрепа на това свое желание.
            Предизвикваш смях и съжаление.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
              Днес ще ги лупкаме
              викаш да изкараме по някой лев докато сме живи така и така сме вързани в карантината, да свършим някоя работа

Коментар

• Днес ще ги лупкаме

Коментар

• Защо въпреки обещанието за наливане на пари по цял свят, нашите колеги от далечния изток пак са дълбоко разочаровани или може би уплашени и несигурни?

Коментар

• Малко преди да станем модерни https://youtu.be/EKv39nHpC8s
                    Last edited by Maslarov; 18.03.2020, 08:22.

Коментар

• 1 умрял в Бг дотук от уникалната "чума", която ни застигна! 1!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                        Тука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!

Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!

В момента всичко, замръзва! Инвестици, проекти, поръчки....
                        Точно така.Това е само началото.Резултатите ще бъдат трагични.Не знам тогава колко още ще паднат борсите,но възтановяването ще е дълго.Ще има хора които няма да може да възстановят загубите си а други на които ще отнеме десетина години.

Коментар

• Кой кого????

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Не е нужно да пада всеки ден с 3000, че да виждаме -12 %.
                            Имащите акции ще се окажат най - големите манипулатори. Но това си е техен проблем разбира се.
                            След седмица ДАУ няма да е под нулата, но някои други може и да са.
                            Не мислех да пиша повече във форума, но не сдържах да чета явни манипулации на гърчещи се инвеститори.
                            Според мен не е време за покупки. Успех и умната. Не вярвайте на всеки, който пише.
                            Съгласен съм.Не е време за покупки.Има още да падат артиите.Нищо сигурно и с ясен положителен резултат няма.Щом е така артиите ще вървят надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                              Смяхте ми се, че призовавах да не се купува. Смяхте ми се, че Доверие е балон на 7 лв. Винаги лошия вестоносец бива първи разстрелян. Минал съм през 2008 и историята се повтаря. Не смятам, че като казвах истината на хората в очите, съм по-лош от тези, които караха хората да купуват и да си губят парите.
                              Никой не им е виновен,че алчноста ги заслепи.Колкото и да им казваш пак ще си загубят парите.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

500 млн се дават на ББР, за да подкрепи бизнеса "в тези трудни времена" (кавичките са заради цитирането
                                Лягам си спокойно да спя, щом тази банка и напетият й управленец са се заели с тази задача
                                Аз ги разбрах само като пари за мирисане, някакви гаранции за банките, не за хората.

Коментар

Working...
                                X