IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Жека ,къде си ти ,нумизматиката още ли ти е слабост.....
    Ей го в на!
    Иначе, занимаваме се чат-пат.

Коментар

• И аз си мисля, че бия мечетата, а забелязвам че портфела спада При вас как е, биете ли ги ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е точно де, цените на акциите са предхождащи, след няколко месеца когато данните за икономиките са факт палачинката вече ще се е обърнала !
        Здравко, това беше за Майк, но се обърках.

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan

Когато реалните данни за икономиката са факт след месеци, а в това няма съмнение, че ще бъдат ужасни, цените на акциите отдавна ще са го отразили. Те са предхождащ, а не последващ индикатор.
          Е точно де, цените на акциите са предхождащи, след няколко месеца когато данните за икономиките са факт палачинката вече ще се е обърнала !

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
            Тука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!

Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!

В момента всичко, замръзва! Инвестици, проекти, поръчки....
            Когато реалните данни за икономиката са факт след месеци, а в това няма съмнение, че ще бъдат ужасни, цените на акциите отдавна ще са го отразили. Те са предхождащ, а не последващ индикатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
              Тука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!

Така погледнато, в момента, не само, че коментират цени преди първоначалния шок изобщо да е отминал, но не си дават сметка, че погледа на ситуацията ще бъде съвсем различен, когато излезнат реалните данни от икономиката след месеци!

Флоридски Mike, ясно че ще има и вече има криза, но нали спада в цените на акциите точно това отразява ! Нали не мислиш, че всички ще умрем и бизнес повече няма да има ?

Коментар

• Аз моето, дето го рафинирам в мазето го прая докъм 36, пък .....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Колко карата трябва да е?
                  поне 25
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Жека ,къде си ти ,нумизматиката още ли ти е слабост.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      едно кило злато

Коментар

• Виждам че много хора са в дивашка паника а живота винаги е вървял с оптимизма

Коментар

• Ръгай Томи мъжът ми е в Коми..

Коментар

• Тука ми се струва, че много хора не могат да осъзнаят още, че идва истинска криза, а не просто спад в цените от разпродажби в момента!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              ..... но мога да ви пусна тока .....
                              Еми ше разчитаме, шото нали фалирАхме и сега само на свещи караме .... Ама така е по-интимно, нали си имаме и дами та може да ме огрее.... Щото на борсата засега само дъжд и гръмотевици.... И тия дето са продали на върха и сега са пълни с кеш няма да ги пускаме в Кръчмата.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
                                Удри бай Филипе, таа мачка неа наща
                                А ДАЛИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА СТИГНЕМ 100 ! ДАНО!

Коментар

Working...
                                X