IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
    При нас както винаги всичко е преекспонирано което е отразено и в цените ……… очаквам разумни играчи на борсата ……. колкото и да е странно това
    На разумните играчи у нас както обикновено гласът им не се чува. Чуват се апокалиптиците дето нито ще купят долу, нито ще правят нещо, но се кефят на страданието на другите. Абсурдно, ама и такива хора има.

Който е продал нависокото се оглежда къде да купи, другите се оглеждат къде да добавят. Проблем има реален само за хората с прекомерна задлъжнялост. Инвестирането крие рискове, но и дава възможности. След това суперскоростно спускане цените стават атрактивни, ама шубето е голям страх. Проблемът с вируса е голям, но и това ще мине!

Успех на всички и бъдете здрави! И нека в трудните моменти да запазим човечността си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
      Почти 10 е, с още няма съобщение за спиране на борсата. Странно
      Кво спиране купувачи има

Коментар

• ДРУГАРИ

ПРИ ТОЗИ ДВОЕН ТЕСТ НА ТРЕНДЛИНИИ И ОБЕМ В РЕЙНЖА , ЗА КАКВО КУПУВАНЕ ГОВОРИТЕ БЕ

Коментар

Почти 10 е, с още няма съобщение за спиране на борсата. Странно
          Не ти ли писна да пишеш глупости???

Коментар

• Почти 10 е, с още няма съобщение за спиране на борсата. Странно

Коментар

• При нас както винаги всичко е преекспонирано което е отразено и в цените ……… очаквам разумни играчи на борсата ……. колкото и да е странно това

Коментар

• Не знам дали останаха още хора на зор да ви продават.. Съдя по себе си.. аз съм много рисков, агресивен играч и имах доста репа. Имаше обаче достатъчно време през което да намаля експозициите си /хубавото на срива е че поне имаше добра ликвидност като за БФБ/ и вече да не съм притиснат да продавам.
                А да продаваш от страх и паника, или пък от тънки сметки че ще си купиш по ниско е доста наивно начинание при цени с 30-40% надолу за 15 дни.. Овладяването на положението не е далеч, а с него и рязкото възстановяване, след като стане ясно че и този път света няма да свърши
                Успех на разумните и находчиви играчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                  DAX Futures -11%
                  МАЛКО Е НАТИСКАЙ ЗА 30%

Коментар

• ЕЙ ГО ПОРЕДНИЯ ИЗМАМНИК СЕ ПРАВИ НА ФИЛАНТРОП
                    Собственикът на Уолтопия дарява 222 000 лв. за респираторни апарати на Александровска болница

Коментар

• DAX Futures -11%
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• След мерките които взеха последните 2 дена в САЩ ,Дауто днес ще отвори с гап поне 1000 пункта.До края на деня като нищо може да пропадне и с 2000 пункта.За БФБ нищо хубаво не се очертава.Който иска сега да пълни.Аз мисля да погледам сериала който се задава и който ще докара още по-ниски цени.

Коментар

• https://www.sanat.io/bul/p/liekarstv...8_db200318a811
                          Зелено

Коментар

• In an emergency move Sunday, the Federal Reserve announced it is dropping its benchmark interest rate to zero and launching a new round of quantitative easing.
                            • The QE program will entail $700 billion worth of asset purchases entailing Treasurys and mortgage-backed securities.

Коментар

• Фактически спирането на борсите за кратко, като идея е залегнало с презумцията, че при големи шокове или някаква моментна паника, играчите да могат за 15-20 мин да се осъзнаят. При С§П мисля, че при 20% спад затварят конкретния ден! Отваря пазара на следващия!

За БФБ, дори и при текущото извънредно положение, едва ли ще има паника утре когато отвори! Сигурно ще има много хора, които ще искат да излезнат от пазара и ще продават. Други ще са оптимисти и ще искат да купуват. Дори и в обществото към момента не мисля, че има някакво паникьосване!

За мен утре, който продава, просто ще е преценил, че в дългосрочен план икономическата перспектива пред страната е лоша. Който купува, ще е с нагласата, че при текущите цени, ако след месец нещата се нормализират, все едно не е било и бързо ще върне спадовете.

Ако наистина няма паника в обществото, а така изгледжа. Спиране работата на борсата просто ще попречи на искащите да продадат и тези които искат да купят да се срещнат!

За мен тези, които призовават за борсова ваканция, просто подозират, че ще има разпродажби, заради очакваната от много хора, лоша икономическа перспектива. Освен факта, че това застрашава спад на портфейлите им, не виждам какво друго основание в текущата ситуация би наложило, замръзяването на пазара! Фактически ако някои подозират, че техния оптимизъм, няма да бъде припознат от повечето играчи, дали това би било продукт на текущата извънредна ситуация, или би било продукт на трезва преценка, дали някой иска да задържи актив или да го продаде!

Коментар

Добре, добре спекулирайте си, купувайте и под 50 ст, аз само казвам какво чух, че ще борят спекулата със стоки, на пазарите не е по-различно, виждаме че има държави, където забраняват късите и т.н. мерки срещу спекулата. Ако не разбирате смисъла от това си е за ваша сметка.
                                Аз пак да питам- ако цените се удвоят и оборота пак стане колкото панелна гарсониера по-добре ли ще е? И доколкото знам спекула се прави с дефицитни стоки, откога парите станаха дефицитна стока?

Коментар

Working...
                                X