If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре, добре спекулирайте си, купувайте и под 50 ст, аз само казвам какво чух, че ще борят спекулата със стоки, на пазарите не е по-различно, виждаме че има държави, където забраняват късите и т.н. мерки срещу спекулата. Ако не разбирате смисъла от това си е за ваша сметка.
Явно си нямаш идея от забраната за късите ...
Това е само храна за лешоядите ...
Добре, добре спекулирайте си, купувайте и под 50 ст, аз само казвам какво чух, че ще борят спекулата със стоки, на пазарите не е по-различно, виждаме че има държави, където забраняват късите и т.н. мерки срещу спекулата. Ако не разбирате смисъла от това си е за ваша сметка.
Да купуваш изгърмели репа по време на карантина, не е ли незаконна спекула? Да видим ще има ли мерки срещу спекулата и на БФБ.
Не, че нещо, ама ти в ред ли си? Който е правил репа да си е мислил. Така се правят пари на борсата. Не че съм някакъв ветеран, ама тука не е задължително присъствието. Някои свикнаха 10 години само нагоре, докато всички им разправят, че тоя път няма да е по-различно. Свикнаха само на нагоре. Изобщо не се сърдя на тоя дето ми продаде Хим на 94ст и ЦКБ на 92. Сигурно и по-надолу ще слязат, аз не бързам. Само за малко не ми излезе Монбат-а, ама нищо и утре е ден.
Испания също..
Онзи ден щатите се качиха с 10 %...това чака европейските банки ако не стане ще има хвърляне на кърпата....интересно аз се надявах и на нещо подобно и у нас и купих малко ссв....
Ама ние сме друга губерния....
За Испания за утре все още няма решение дали ще продължи забраната за късите ...
Коментар