IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
    Добре, добре спекулирайте си, купувайте и под 50 ст, аз само казвам какво чух, че ще борят спекулата със стоки, на пазарите не е по-различно, виждаме че има държави, където забраняват късите и т.н. мерки срещу спекулата. Ако не разбирате смисъла от това си е за ваша сметка.
    Явно си нямаш идея от забраната за късите ...
    Това е само храна за лешоядите ...

Коментар

• Добре, добре спекулирайте си, купувайте и под 50 ст, аз само казвам какво чух, че ще борят спекулата със стоки, на пазарите не е по-различно, виждаме че има държави, където забраняват късите и т.н. мерки срещу спекулата. Ако не разбирате смисъла от това си е за ваша сметка.

Коментар

Да купуваш изгърмели репа по време на карантина, не е ли незаконна спекула? Да видим ще има ли мерки срещу спекулата и на БФБ.
        Не, че нещо, ама ти в ред ли си? Който е правил репа да си е мислил. Така се правят пари на борсата. Не че съм някакъв ветеран, ама тука не е задължително присъствието. Някои свикнаха 10 години само нагоре, докато всички им разправят, че тоя път няма да е по-различно. Свикнаха само на нагоре. Изобщо не се сърдя на тоя дето ми продаде Хим на 94ст и ЦКБ на 92. Сигурно и по-надолу ще слязат, аз не бързам. Само за малко не ми излезе Монбат-а, ама нищо и утре е ден.

Коментар

• Някои колеги са малко объркани май. Колеги това е борса, ако няма спекула тук, къде да има?

Поздрави
          Фиско
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Бруталното рали тепърва предстои.

Коментар

• https://www.elconfidencial.com/amp/m...bolsa_2492020/

Оспамихме темата

Коментар

Ами да спрат късия фонд, да не се възползва грубо от спекулата покрай извънредното положение и затворените бизнеси.
                Хайде, сега пък коронавируса виновен, че великите БФБ компании не могат да държат цени при повече от 1000 лв оборот

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Банките стой далече
                  Американските завършиха онзи ден с двуцифрен резултат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имаш ли премаркет за банките утре сантандер или Дах примерно....че при мен нищо не работи
                    Банките стой далече

Коментар

Ами да спрат късия фонд, да не се възползва грубо от спекулата покрай извънредното положение и затворените бизнеси.
                      Тук няма защо в Испания само миналата седмица най големия хедж фонд отвори къси позиции за 1.2 милиарда евро основно върху банките

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        Имаш ли премаркет за банките утре сантандер или Дах примерно....че при мен нищо не работи

Коментар

• Ами да спрат късия фонд, да не се възползва грубо от спекулата покрай извънредното положение и затворените бизнеси.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

това означава ли, че ако има отворени - ще бъдат затворени? къде го пише?
                            Тук е за Испания
                            http://www.cnmv.es/Portal/AlDia/Comu...-Publicas.aspx

Коментар

От утре късите в Италия и франция....са забранени....
                              това означава ли, че ако има отворени - ще бъдат затворени? къде го пише?

Коментар

Испания също..
                                Онзи ден щатите се качиха с 10 %...това чака европейските банки ако не стане ще има хвърляне на кърпата....интересно аз се надявах и на нещо подобно и у нас и купих малко ссв....
                                Ама ние сме друга губерния....
                                За Испания за утре все още няма решение дали ще продължи забраната за късите ...

Коментар

X