IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Държавата да спре борсата?!?!?А може би и държавата да върне загубите на загубилите? Защо? Защото от вчера знаят за БФБ и не са виждали, че освен печалба фондовите пазари носят и загуба........ А защо на тези другари държавата не им плати и обучение преди да търгуват.... Айде дръжте се мъжки и знайте, че зара има две страни..... Нали тези, които искат борсата да спре са "продали отдавна" и са "пълни с кеш" ?!?!??!Значи са уцелили момент, койт се случва един или два пъти в живота.... Явно някой лъже и реве вкъщи докато сменя никове като носни кърпички
    Last edited by B.Graham; 15.03.2020, 20:43.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Не виждат нужда от затваряне на БФБ!
      https://www.pariteni.bg/novini/ikono...biznesa-234412

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

защо според теб има прекъсване на търговията при резки движения? Като искаш да подкрепиш цените с кешът си - ще може да го направи като отворят пак това че ще затворят БФБто не значи ще не можеш да тегиш кеш от ИПто
        Ам както се реши ще го приема, а и на 17ти получавам приход извън бфб, но няма да ги вложа там, ако не мога и да тегля

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

много добри доводи Тони, и мисля, че ги подкрепям Още повече че някъде си забутах всичките джобни преди няколко дни а почти всичкия наличени кеш ми са в ИП=посредника. (защото нали това е ролята на кеша - да подпира падащите акции на изпосталелите играчи, когато има нужда от това). Т.е в кеш съм основно но ако не мога да си изтегля некви нови джобни, за какво ми е повече бфб?!. Щом банките работят, би трябвало и другите свързани с това институции да работят. Пазарът на артии е елктронен, няма нужда от защитни облекла. Каквото е за монбат, такова и за катерпилър. Т.е. условия еднакви. Пък и нали monbat купуваха ресторанти някакви, т.е. са диверсифицирани
          защо според теб има прекъсване на търговията при резки движения? Като искаш да подкрепиш цените с кешът си - ще може да го направи като отворят пак това че ще затворят БФБто не значи ще не можеш да тегиш кеш от ИПто

Коментар

• А и нещата вече се подобряват …….. доколкото знам тия дето са починали са със сериозни други заболявания и никой в България не е починал от този вирус

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Аз пък не съм съгласен! Основното предимство на акциите пред всички останали активи е тяхната ЛИКВИДНОСТ. Да не дадеш възможнст на инвеститор да излезе или влезе с дни и седмици, при положение че навсякъде по всички земни кълбета борсите си работят е като да шибнеш мораториум върху плащанията по време на Виденов. Хората ще обърнат гръб и няма да се доверят никога вече на този пазар.

Който е бил паникьосан е имал цял уикенд да мисли и да се успокои, айде нема нужда
              много добри доводи Тони, и мисля, че ги подкрепям Още повече че някъде си забутах всичките джобни преди няколко дни а почти всичкия наличени кеш ми са в ИП=посредника. (защото нали това е ролята на кеша - да подпира падащите акции на изпосталелите играчи, когато има нужда от това). Т.е в кеш съм основно но ако не мога да си изтегля некви нови джобни, за какво ми е повече бфб?!. Щом банките работят, би трябвало и другите свързани с това институции да работят. Пазарът на артии е елктронен, няма нужда от защитни облекла. Каквото е за монбат, такова и за катерпилър. Т.е. условия еднакви. Пък и нали monbat купуваха ресторанти някакви, т.е. са диверсифицирани

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                Публикувах това във моя профил у фейсу ….. за един час …. 0 прегледи
                кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народ
                Разбираемо е,хората са стресирани,лутат се като плъхове на потъваш кораб,тепърва ще се осъзнава,че народ,държава значи всички заедно,с обща цел!И това ще отмине,проблема е късата памет.

Коментар

те са си го написали в писмото защо. Прочети и малко помисли!
                  Е сега това са палиативни грижи. И да гледаш и да не гледаш мача резултатут не се променя
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Аз пък не съм съгласен! Основното предимство на акциите пред всички останали активи е тяхната ЛИКВИДНОСТ. Да не дадеш възможнст на инвеститор да излезе или влезе с дни и седмици, при положение че навсякъде по всички земни кълбета борсите си работят е като да шибнеш мораториум върху плащанията по време на Виденов. Хората ще обърнат гръб и няма да се доверят никога вече на този пазар.

Който е бил паникьосан е имал цял уикенд да мисли и да се успокои, айде нема нужда

п.п. като искат да успокоят акционерите си да сложат една поръчка купува за 1млн. акции на 6лв и готово
                    Last edited by tony1975; 15.03.2020, 19:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение

Е хайде сега какво ще помогне пък това?

Коментар

Монбат искат да се спрат техните книжа от търговия, от петък. Аз предложиш във форума БФБто да го затворят временно още някъде от вторник или сряда.
                        Е хайде сега какво ще помогне пък това?
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Сподели вкратце какво са предложили, за да не ровя,(ако се налага да се повтори - сори че не съм наясно, -имах форумно отсъствие и още не мога да наваксам)
                          Монбат искат да се спрат техните книжа от търговия, от петък. Аз предложиш във форума БФБто да го затворят временно още някъде от вторник или сряда.

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                            Публикувах това във моя профил у фейсу ….. за един час …. 0 прегледи
                            кво да говорим за тая пасмина наречена не знам по какви причини ….народ
                            еми що се нервиш на народа, аз например нямам фейк бук. Не беше ли доброволно Достатъчно време трепя и у форумо, а не са ме наградили още с кръст за храброст

Коментар

• този айрян отдавна се излага …...……...пенсионер е все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
                                Ел-Ериан: Първо ще стане по-зле преди да се оправят нещата

е то, това го знае вече всяко хлапе

Коментар

Working...
                                X