Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАми виж си коментарите за България НИЩО хубаво месец след месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениетова сериозно ли е където го пишеш....
Можеш да напишеш по простичко Малко българи около 10% никога не са били по богати колкото сега.....а останалите никога не са били по бедни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха какъв негативизъмтова което всяваме здравословен реализъм като опозиция на овчия сляп оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВъзторга ти е очароващ.
Една гола графика не ми говори нищо.
По ми било интересно да видя динамиката и какъв % от тях са на домакинства с над 30К доход годишно, щото всичко друго е свързване едва на двата края.
А тия хора по принцип са доста по интелигентни от таксиджиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеГрафиката говори многоБългарите никога не са били по богати от сега и това въпреки всичките простотии които стават в политиката
А тази графика не включва апартаменти, земя, бизнеси......
Можеш да напишеш по простичко Малко българи около 10% никога не са били по богати колкото сега.....а останалите никога не са били по бедни....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМоето дългогодишно пребиваване в чужбина лично ме направи по голям патриот
Обичам България и не искам да живея в друга странаНе харесвам хора които всяват негативизъм, а ти и равновесие сте точно такива хора! Атакувам само когато видя подобно поведение!
това което всяваме здравословен реализъм като опозиция на овчия сляп оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеГрафиката говори многоБългарите никога не са били по богати от сега и това въпреки всичките простотии които стават в политиката
Една гола графика не ми говори нищо.
По ми било интересно да видя динамиката и какъв % от тях са на домакинства с над 30К доход годишно, щото всичко друго е свързване едва на двата края.
А тия хора по принцип са доста по интелигентни от таксиджиите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМоето дългогодишно пребиваване в чужбина лично ме направи по голям патриот
!
Сега къде си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЛелееее много богати тия българи.Не мога само да разбера защо непрекъснато прииждат в Обетованата земя.Луди хора ще да са да бягат от рахатлъка в БГ.
Обичам България и не искам да живея в друга странаНе харесвам хора които всяват негативизъм, а ти и равновесие сте точно такива хора! Атакувам само когато видя подобно поведение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеДобро утро ! идва Възкресение . Току виж станало някое чудо.
Почнахме да се надяваме на религиозни празници за да се оправи чисто икономически/финансово някаква дейност (търговията) ли?
Явно много сме я закъсали...Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБългарите никога не са били по богати от сега и това въпреки всичките простотии които стават в политиката
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобро утро на всички кандидат - милионери!
Тони, ще ги бием ли днес?
Коментар
Коментар