Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПреци, нещо напрегната ми се виждашНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеПреци, нещо напрегната ми се виждаш. Важното е Февруари месец примерно кой как ще се чувства
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе помня тук да е било толкова тихо, докато пазарът полека лека си върви нагоре. Така ми се вижда доста по-устойчиво отколкото беше в края на септември и аз съм доволен.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе помня тук да е било толкова тихо, докато пазарът полека лека си върви нагоре. Така ми се вижда доста по-устойчиво отколкото беше в края на септември и аз съм доволен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе помня тук да е било толкова тихо, докато пазарът полека лека си върви нагоре. Така ми се вижда доста по-устойчиво отколкото беше в края на септември и аз съм доволен.
е, не е като в златните времена преди 9-10г да гледасх как от ден за ден ти подскача с по 15-20хилкино пък може пак да се случи, кой знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнение
1, 3, 5г
Софикс +15.6%, +13.5, +50.5
BET - 5 % , +11.8, + 45.6
Коментар
-
Коментар
-
http://www.investor.bg/drugi/338/a/b...biznes-227062/
България се представя най-добре по отношение на защитата на миноритарните инвеститори, където е класирана на 13-то място
Taя класация могат си я хвърлят цялата на боклука...
Коментар
-
Първоначално изпратено от coder Разгледай мнениеПо тази логика може да отворим на +0,5% и да затворим на -3% и да кажеш, че е нов връх, а всъщност срива да е очевиден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеТова предполагам не е сериозно, нали. Като чертаеш тренд линии кои стойности взимаш?? Върхът си е връх, а дали е затворил на него или под е без значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеРано ги залупкахме мечките
Коментар
Коментар