IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
    Щом Дидо Добрев е казал, че Капиталовият пазар става приоритет и че без Капиталов пазара няма икономика - напълно вярно между другото, както и че ще се работи в тази насока - значи няма защо и ние да се дърпаме

Само не трябва да се работи в насоката прескъпи ИПОта - Спийди, Сърма, Атерко - на балонни цени - това руши вместо да увеличава дуверието в Пазара.

Дидо Добре и Скарлатов са двамата в момента, който с новата шефка на КФН ще възкръснат БФБето. Не случайно, вече на никой не му се продавва, ако все още има такива с акции за продаване на тези ниски цени от преди 10-15 г.
    Писах ти да си гледаш детската градина и неща от който не разбираш да се месиш.....

Главният прокурор Сотир Цацаров е внесъл в Народното събрание искане за снемане имунитета на народния представител от ГЕРБ Делян Добрев, съобщават от държавното обвинение.

Искането се основава на доказателства, събрани от Софийска градска прокуратура, за извършено от Делян Добрев в качеството му на министър на икономиката, енергетиката и туризма престъпление умишлена безстопанственост, от което е настъпила щета за НЕК ЕАД в размер на 4 561 697,27 евро. Деянието е извършено умишлено, последвали са значителни щети и случаят е особено тежък, отбелязват от прокуратурата.

сега пак пиши за капацитета на калинката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      От гледна точка на ТА тенденцията все още е нагоре...

...но да не забравяме, че имахме много рязък скок до над 500 пункта при SOFIX

ама това сериозно ли го мислиш или се бъзикаш с мисирките?

Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      това може да означава ощя няколко седмици в хоризонтална посока или дори лек спад до 490 пункта примерно...
      според мен падне ли софикс под 500 отиваме пак да тестваме старите подкрепи/съпротиви 460 и 430

в близките седмици не преодолеем ли 515-525 то пътя надолу е отворен...
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Продадохте ли ....?
        ако не сте....?
        Празни приказки в събота вечер....
        А аз продавам на ДАХ......събирам урожая....
        Кой продал продал...Гледам, че някои от големите и хедж фондовете са 25-35% кеш, там ако има 20-30% надолу, за тук на БФБ не ми се мисли. Което не е лошо де.
        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          тъкмо и аз това щях да кажа, но Инта ме е изпреварил. То и аз бия СОФИКС без дивидентите, че има ли някой дето да не го бие?
          Тони, този начин на мислене някой ден може да ти изиграе много лоша шега!
          BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
            А най лошото е, че това не е само моментно състояние, скоро ще станат 10г все така ! Децата ни пораснаха в чакане да се съживи пазара
            Хахаха.Това беше свежо

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Продадохте ли ....?
              ако не сте....?

Тъкмо дърпам пердетата и сядам зад траминера и ти ма спъна, -
              Не ме търси , джиткам виртуално , да не повярваш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                - ОК , ти си бай -White Walker и се приемаш за SOFIXпоказател или BGTR30, какво да кажат форумци забелили го с над четвърт + - дръж се здраво има и по успешни
                Продадохте ли ....?
                ако не сте....?

Коментар

...но да не забравяме, че имахме много рязък скок до над 500 пункта при SOFIX и това може да означава ощя няколко седмици в хоризонтална посока или дори лек спад до 490 пункта примерно.

Сега не е времето да се купува. Сега е време да се поизчака няколко седмици, за да видим как ще продължат индексите.

P.S. Моята успеваемост за последната една година е между тази на BGTR30 и SOFIX при активно управление на портфейла. Без да отчитам дивидентите. Заедно с дивидентите бия SOFIX, макар и с много малко.
                  тъкмо и аз това щях да кажа, но Инта ме е изпреварил. То и аз бия СОФИКС без дивидентите, че има ли някой дето да не го бие?

Коментар

...но да не забравяме, че имахме много рязък скок до над 500 пункта при SOFIX и това може да означава ощя няколко седмици в хоризонтална посока или дори лек спад до 490 пункта примерно.

Сега не е времето да се купува. Сега е време да се поизчака няколко седмици, за да видим как ще продължат индексите.

P.S. Моята успеваемост за последната една година е между тази на BGTR30 и SOFIX при активно управление на портфейла. Без да отчитам дивидентите. Заедно с дивидентите бия SOFIX, макар и с много малко.

- ОК , ти си бай -White Walker и се приемаш за SOFIXпоказател или BGTR30, какво да кажат форумци забелили го с над четвърт + - дръж се здраво има и по успешни

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Какво да ги гледам отчетите ,знам че ще бъдат накъдрени,напудрени и отлични като
                      за старт на нов спринт на север.
                      Не ги гледай и не ги чети пич, даже не се и вяскай тук повече, така е по-коректно от твоя страна

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Политиците им трябват пари за изборите.Те ги вземат от фирмите,а фирмите от кого ги вземат познай?

Ееееее, не така де! Не с лошо. Все пак живеем в епохата на Бай Х.. и всички сме щастливи, че има магистрали. Пътуваме си по тях към урните и гласуваме, за да продължи епохата на благоденствие и радост. И тогава БФБ ще удари 3000.
                        “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Политиците им трябват пари за изборите.Те ги вземат от фирмите,а фирмите от кого ги
                          вземат познай?

Коментар

• От гледна точка на ТА тенденцията все още е нагоре...

BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                              Тони, мисля, че сега не е най-подходящото време да правя прогноза накъде ще продължи движението на индекса. Все пак тази седмица ще почнат да пускат отчетите
                              Какво да ги гледам отчетите ,знам че ще бъдат накъдрени,напудрени и отлични като
                              за старт на нов спринт на север.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                                Тони, мисля, че сега не е най-подходящото време да правя прогноза накъде ще продължи движението на индекса. Все пак тази седмица ще почнат да пускат отчетите
                                Напротив ако говорим за чист ТА точно сега е момента. Другата седмица ще видим фундамента

Коментар

Working...
                                X