If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахахахахахаха ти си много елементарен младеж.Вместо да четеш пишеш глупости.
Прав е Ташунко - When you say something, you say something that you've already known! BUT if you listen, you have a chance to learn something new - Далай Лама
Преведено на български - вслушвай се в мнението на другите бе!
оставам с усещането, че някои хора влизат във форума единствено за да дразнят останалите. то вярно че няма смисъл от такова нещо, ама те явно не го разбират това е все едно аз всеки ден да влизам в някой чужд инвестиционен форум и да дразня пишещите там аз обаче не го правя, защото осъзнавам, че е безсмислено, но тук има хора, които явно не осъзнават че тяхното присъствие във форума не помага нито на тях нито на другите
Абсолютно си прав!! И аз съм забелязал няколко такива.
оставам с усещането, че някои хора влизат във форума единствено за да дразнят останалите. то вярно че няма смисъл от такова нещо, ама те явно не го разбират това е все едно аз всеки ден да влизам в някой чужд инвестиционен форум и да дразня пишещите там аз обаче не го правя, защото осъзнавам, че е безсмислено, но тук има хора, които явно не осъзнават че тяхното присъствие във форума не помага нито на тях нито на другите
Гледай какъв точен виц за нас Българите!
Защо в ада пред казана на българите няма пазач?
Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!
Ами пробвай се ,ще бъдеш отсвирен на втората минута ,Щото там мечките са много и могат да те напипат физически .......
Съдейки по себе си, и "чуждестранните" инвеститори започват да се завръщат
Даже и местенце да седна във влака си намерих днес. Няма как човек да остане безразличен към тая еуфория.
Коментар