Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеПо традиция по коледа си дойдох в бг и както винаги тук е по скъпо
Та се чудя тез бастуни дет ви управляват до кога ще ги търпите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеНай - възмутителното на младото поколение е, че вече не принадлежим към него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеКакво имате предвид? Нима Комунизмът е такъв фантом, който може да променя души?
Коментар
-
Тодоре, по-младите от мен, които познавам, са изключително читави в морално отношение хора, особено в сравнение с моето и по-възрастните поколения. Възможно е обаче да е някаква групова селекция, нямам чак толкова широк поглед. Със сигурност обаче не притежават нашата устойчивост на екстремни гадости и дано не им се наложи да минават през такива..
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИскате да кажете, че вашите деца са пълни боклуци и не стават за нищо? Аз не споделям това мнение. Моите наблюдения за хората под 20 годишна възраст са доста положителни. Аз вярвам в тях. Те могат и ще направят много. А може би потвърждаваш точно това за което говоря. При тях съсипията в човешките души причинена от комунизкомунизма почти липсва, което се възприема от увредените поколения, включително и моето, като липса на ценности. Просто техните са различни. Те носят положителната промяна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
Хоратата създали днешното общество не могат да разпознаят себе си в тях. Това малко ли е? Искате да са като вас, да правят това, което вие сте правили, но изведнъж да се получи различен резултат. Нали знаеш какво е определението на Айнщайн за глупост?
http://www.videoclip.bg/watch/990532...be-ico-hazarta
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Например.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Наистина е ташак-тираджия. Хванах го вече в няколко теми. В ПИБ имах депозит от 11 бона и на среща на инвеститорите преди няколко години в яйцето някой ме попита не ме ми било страх за парите? Стана ли смешно, то от КТБ ми възстановиха 7300лв. заедно с лихвите.
Сега пак си държа 7 бимби и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИскате да кажете, че вашите деца са пълни боклуци и не стават за нищо? Аз не споделям това мнение. Моите наблюдения за хората под 20 годишна възраст са доста положителни. Аз вярвам в тях. Те могат и ще направят много. А може би потвърждаваш точно това за което говоря. При тях съсипията в човешките души причинена от комунизма почти липсва, което се възприема от увредените поколения, включително и моето, като липса на ценности. Просто техните са различни. Те носят положителната промяна.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Падре къде го виждаш това ново поколение с по - високи морална ценностна система което ще поеме нещата в свой ръце , аз виждам само .......... .да не казвам кво виждам. При по - младите практически нямат почити никаква ценностна система
- 6 Харесвания
Коментар
-
Сърбия ще инвестира €14 млрд. за стимулиране на икономиката
Западната ни съседка иска да постигне 7% ръст на БВП, за да достигне някои от западните държави по стандарт на живот
https://www.economic.bg/bg/news/12/s...BYIgsPCjflkZ2c
БЕЗ КОМЕНТАР И СРАВНЕНИЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеИнтересно ми е твоето мнение. Кажи какво виждаш.
Са сериозно за по - дълъг ферман не мога в момента , забравих си очилата..Last edited by Todor Sabev; 28.12.2019, 18:01.
Коментар
Коментар