Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Модела е да вещае спад, докато той дойде без значение от времето. Досадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
Ташуне - вече 3 години поред едно и също ... не се ли усещаш, че нещо в модела ти куца ...М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Умираш си от яд, ей.
Завистлив мушморок..Нали ти казах че не завиждам на твоите няколко хилади лева на борсата
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
То това всяка година става.Близко е до акъла че ще има лек ръст преди края на годината ама новата година може доста хора да разплаче.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ееее,тия да не видят ръст у нас и веднага и те!!!
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...ndeksa-295544/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
То това всяка година става.Близко е до акъла че ще има лек ръст преди края на годината ама новата година може доста хора да разплаче.
Завистлив мушморок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не ми остава друго освен да поздравя Батката за изключително вярната прогноза,просто явно опита си казва думата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеВсичкото чудо за три дни, изманипулираха рентабилността за камилчетата, от Понеделник 30 Януари - пак в поза "партер". Както всяка година.
Коментар
-
Аз също съм вътре с двата крака, но защо ми се струва, че днес някаква постановка имаше. Дано не съм прав, разбира се. От 2 години съм на БФБ, яко назад съм и не съм виждал подобно чудо, може би съм скептичен. На всичкото от горе днес разпродаваха моите хартии, за да купуват банки и съм назад за деня при 2+ % за софикс.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Повечето не вярваха че на Коледа стават чудеса,но щом и ПИБ се включи в играта съмненията изчезнаха яко дим.
Засега варненци нещо кротуват ,но така беше и 2012 пък след Нова година бяха черешката на тортата.Така е
Здравко все някъде ще ви огрее теб и твоите приятели,чакане му беше майката.Last edited by Grosss; 23.12.2019, 19:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеУтре очаквам Софикс да направи поне 2% ръст.. Движение което не сме виждали от толкова време на задрямалото ни пазарче и което да се отрази като електрошок върху кардиограмата на полу-мъртвец
Коментар
Коментар