Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕеее, Батя..
Сега други ще продават, а ти - зрител.
Днешния оборот хич не е десетки левове.
10к при хим примерно количество невъзможно ли бе,
да продаде човек. Никак не е десетки левове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеСтанал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Тезата на Alee е по практична и добра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеНещо по въпроса кажи, не се прави на улав.
Пука му на някого какво си "разпознал".Както казах - надушвам ви от километри.
А по въпроса - подкрепям изцяло тезата на Батя.
Last edited by Бик в атака; 03.11.2016, 20:40.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНие знаем, че си един и същ потребител ако ще и с 15 ника да пишешСлед толкова години прекарани във форума съм се научил да разпознавам кой е трола без значение с кой ник пише.
Станал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Пука му на някого какво си "разпознал".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЕеее, Батя..
да продаде човек. Никак не е десетки левове.След толкова години прекарани във форума съм се научил да разпознавам кой е трола без значение с кой ник пише.
Станал съм като хрътка и троловете ги надушвам от километри
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали разбираш че тая стратегия е приложима само като се търгува със "десетки левове"
да продаде човек. Никак не е десетки левове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНали разбираш че тая стратегия е приложима само като се търгува със "десетки левове"
Aaaaaa, става става!!! С част от портфейла става. Без посвсеместен оптимизъм, няма как да има хубави корекции. Печалбите от трейдинг отиват в позиции със солиден фундамент. Добре е засега. Пак надолу.Last edited by Alee; 03.11.2016, 18:41.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДнес и утре ще има сипвания. Предизборно застраховане.
Аз съм в кеш. След изборите ще реша или да напусна БФБ или да вляза
в перспективна позиция отново. Зависи от обстановката, политическата обстановка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКак какво, излитаме...тоя филм вече сме го гледали....Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОбикновено, когато бойкоборисов е на власт, борсата ни върви надолу - и това е напълно разбираемо - мутра, при това безпределно куха, управлява държава.
Ще подаде оставка доброволно, ама друг път. Той освен всичко е и лъжец. Трябва със сила да бъде прогонен, ама тоя път да не бъде оставен да си се крие мирно в Правителствена болница. Такива като него трябва да се неутрализират веднъж завинаги.
Коментар
-
Обикновено, когато бойкоборисов е на власт, борсата ни върви надолу - и това е напълно разбираемо - мутра, при това безпределно куха, управлява държава.
Ще подаде оставка доброволно, ама друг път. Той освен всичко е и лъжец. Трябва със сила да бъде прогонен, ама тоя път да не бъде оставен да си се крие мирно в Правителствена болница. Такива като него трябва да се неутрализират веднъж завинаги.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДо вчера Бойко ви бил виновем, че борсата не расте, сега какво ще правим ако подаде оставка. Каквото искате правете, борсата си знае пътя.Избори се правят редовно, ако трябва пак ще правим. Това е част от демокрацията.
Пазара просто не обича политиците и всичките им простотии и зулуми. Затова и служебен кабинет винаги е уелкъм.
В случая на боко просто има и допълнителен бонус - черешов.
А пък не ми се мисли ако изберат Марешки...за жалост шанса не е голям.
Те тогава вече ще сме в стратосферата.
Той е единственият де може да разбута нещо в тая прогнила държава и сериозно да им вгорчи живота на всички политлекета.
И е моя фаворит за неделя.
Коментар
-
Аз съм оптимист за варианта с оставката му. Като си тръгне може да има някаква несигурност ама при толкова инвестиции дето направиха външни инвеститори (само тука около Пловдив се навъдиха маса заводи) няма как да кажат "Щом Бойко си подава оставката значи ги отписваме тия инвестиции.", ще трябва да се върви нагоре.
Коментар
Коментар