If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пиша последно мнение за тази вечер и сядам да си пия питието
Троловете и мечките пишеха глупости, а аз печелих от дивиденти Сега троловете и мечките продължават да пишат глупости, но аз вече имам и капиталова печалба Така че, може да се направи следния извод: мечките и троловете по никакъв начин не ми пречат.
Ето за такива коментари ми беше мисълта. Абе Лобос, абе ... испанската борса само нагоре ли въврви?! Стига вече сте пълнили темата с тъпите си коментари, че прогонихте доста качествени форумци.
Кога сме песимисти тогава сме лоши и завистници сега кога искам Уп пак лоши ами нали тук все сте надъхани нали все ги лупкаш та затова питам що днес не ги лупкате ето вкарах някой лев и чакам Ъпарите
Ето за такива коментари ми беше мисълта. Абе Лобос, абе ... испанската борса само нагоре ли въврви?! Стига вече сте пълнили темата с тъпите си коментари, че прогонихте доста качествени форумци.
Не става въпрос до заяждане,но нетолерантното отношение към едного поражда такова към другиго.Не знам от кога си на борсата,но ако си бил 2014 тогава някъде май месец им казах че борсата ще върне надолу.То не бяха обиди то не беше чудо.И защо?? Защото казах това което виждах че ще се случи.Така ли стана ? Почти 3 г надолу и застой.Който се е възползвал от това движение сега може и да жъне.Останалите пишмян лаладжии оптимисти си останаха с гледането.Има ли нещо лошо в това което съм казал тогава.Разбира се че няма,но тия които не им изнасяше обиждаха.Ето тях лекувам сега Който се разпознава се дразни който не му е забавно
Работата е там ,че в момента много приказваш и нищо съществено,само нравоучения и
морал в стил "Искрено и лично".Щом си в играта играй и кой му пука за твоите
взаимоотношения с Дарт Вейдър?
Не става въпрос до заяждане,но нетолерантното отношение към едного поражда такова към другиго.Не знам от кога си на борсата,но ако си бил 2014 тогава някъде май месец им казах че борсата ще върне надолу.То не бяха обиди то не беше чудо.И защо?? Защото казах това което виждах че ще се случи.Така ли стана ? Почти 3 г надолу и застой.Който се е възползвал от това движение сега може и да жъне.Останалите пишмян лаладжии оптимисти си останаха с гледането.Има ли нещо лошо в това което съм казал тогава.Разбира се че няма,но тия които не им изнасяше обиждаха.Ето тях лекувам сега Който се разпознава се дразни който не му е забавно
На борсата съм от самото начало, но това не е толкова важно.
Колеги, най-добре за всички е да не се караме, а да си помагаме. Тук има хора с 15-20 годишен опит, от които може да се научи много. То вярно, че в спора се ражда истината, но тук има хора които не спорят, а влизат във форума с цел да се заяждат с осаналите.
Губил съм, разбира се. И не ме е срам да си призная Даже загубите учат повече от победите и накрая, ако човек има достатъчно акъл водят до необходимия здрав разум и реализъм.
Адмирации!! Точно това се опитвам да им кажа на някой колеги.Безпочвения новобрански интусиазъм е смешен.Това може да ги докара до загуби.Не случайно е приказката "гърмян заек".Всеки който не си е взел поука и набуттва всичко на борсата с цел да избие загубите от раз е комарджия.Да не говорим че имам познати които разпродадоха земи и имоти с цел да си възвърнат загубите и потънаха още.Успех! Рядко се появяваш във форума а навремето ми беше интересно да ти чета постовете.
Колеги, най-добре за всички е да не се караме, а да си помагаме. Тук има хора с 15-20 годишен опит, от които може да се научи много. То вярно, че в спора се ражда истината, но тук има хора които не спорят, а влизат във форума с цел да се заяждат с осаналите.
Губил съм, разбира се. И не ме е срам да си призная Даже загубите учат повече от победите и накрая, ако човек има достатъчно акъл водят до необходимия здрав разум и реализъм.
Ташунко проблема не е че си реалист. И аз се смятам за такъв. Хората се дразнат, че пишеш срещу "биковете" и ги иронизираш а същевременно имаш акции Това ги дразни Както и Софикс .... човека очевидно не носи розови очила ама си има стил в писането, който не харесва на апокалиптиците
Ок до някъде си прав.Ти си стар играч на борсата.Имаш опит и си умерен.Не хвърчиш и не пишеш глупости като новобранец или такъв загубил пари на бфб.Как да не му кажеш на някой че нещата не са точно така както си ги представят.На всеки му се иска да върви борсата само нагоре ама не става така в действителност.Как да пишеш небивалици за ръст след случая КТБ когато и начинаещ студент по финанси ще се досети че пазара ще е надолу.Ето това им казвам на пишмян оптимистите.Дали им харесва или не си е тяхна работа.Имам акции имам и кеш.Мога да похваля някоя артия която имам но мога и да я оплюя а повечето не смеят да кажат лоша дума за боклучивите артии с които са се набутали сакън да не им падне цената.Ти си наясно че с приказки няма как да стане това.Моята цел е да не губя а ако спечеля добре дошло.Имам от къде да печеля и изкарвам доходи и борсата е най-накрая от всичките ми начинания.
единствено при атера има едър продавач, който увеличи ф.ф. под 2% с около 80 000 акции последните дни
при 2-те офисни АДСИЦ има превес на търсенето засега
предстоят избори тук-там
Точно Атерата ми се наби в очите, но мернах и други.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар