Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеБоко в Понеделник като се изтъпани и каже " Оставка" както вече е правил. Тогава какво правимИзбори се правят редовно, ако трябва пак ще правим. Това е част от демокрацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСега гледах какво сме правили след 20ти февруари 2013та. Половин година в рейндж и след това ръст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеБоко в Понеделник като се изтъпани и каже " Оставка" както вече е правил. Тогава какво правим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеБоко в Понеделник като се изтъпани и каже " Оставка" както вече е правил. Тогава какво правимThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗначи ще правим пари, на това се надявам.
ще я смажат.За мен битката ще е между генерала и Каракачанов на белотажа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеЗначи ще правим пари, на това се надявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЦецка губи при всички схеми,даже ми се струва и на белотаж няма да иде.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеВероятно, ама за сега няма фойерверк.
Има излизания от позиция.
Вероятността ГЕРБ да спечелят и тези избори, кара много хора да се притесняват, да не се повтори видът развитие на БФБ като от последните 5-6 години. Траен застой без надежда за подобрение, както винаги съм казвал - Бойкоборисовтренд.
Та ако стане Цецка президент, не бих заклещил едни пари отново за месеци или години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа продаш на 70 % печалба или на 30 % загуба...?
Кое е правилното ?май на "езика на парите" нямаме противоречия..
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми те тази и миналата седмица влязаха сега ще се юрнат да излизат,не звучи
правдоподобно.По вероятно да има фоеверк за изборите и всички радостни и
щастливи да отидат да гласуват.
Има излизания от позиция.
Вероятността ГЕРБ да спечелят и тези избори, кара много хора да се притесняват, да не се повтори видът развитие на БФБ като от последните 5-6 години. Траен застой без надежда за подобрение, както винаги съм казвал - Бойкоборисовтренд.
Та ако стане Цецка президент, не бих заклещил едни пари отново за месеци или години.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДнес и утре ще има сипвания. Предизборно застраховане.
Аз съм в кеш. След изборите ще реша или да напусна БФБ или да вляза
в перспективна позиция отново. Зависи от обстановката, политическата обстановка.
правдоподобно.По вероятно да има фоеверк за изборите и всички радостни и
щастливи да отидат да гласуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИзглежда ми на затишие пред буря.
Аз съм в кеш. След изборите ще реша или да напусна БФБ или да вляза
в перспективна позиция отново. Зависи от обстановката, политическата обстановка.The strongest stand last.
Коментар
Коментар