Първоначално изпратено от Бик в атака
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук мечки и бикове няма.или хващаш лифта за на горе или влакчето на ужасите за на доле
То вярно, че на другите борси има и къси, но колко хора мислиш че ги ползват?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениедежурните мечки пак са тук, а това е много добре
проблем ще е, ако всички са бикове
Наздраве на всички бикове, които не се пречупиха и останаха верни на стадото в най-трудните моменти
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениеТе ъпърите тепърва ще идват - подредил съм ги в редичка
Ъпърството е печелившо само ,като си излязал , останалото е повредена клавиатура.......
Гледам има няколко пробити позиции в софикс....
но за това нито дума в темите.....
Албена и Неохим са пресен пример.....
Няколко позиции в размисъл на къде да тръгнат .....Холдинг Варна , Хика ,Трасе , монбат , стара планина ,МиС...
И няколко позиции ,ССВ и Хим където има много ъпъри в действие е в Ихбг са малко ъпърите но пък лети....
Софарма и и Фиб да живеят м.мейкърите....
Влакчето си лети и аз съм на влакчето но не съм в спален вагон нито съм заспал .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАйде Ъпари давайте смело нагоре.Искам поне 650 пункта този път че имам горещи картофи за даванеДнес ми хареса борсата.Пораснал съм с няколко хиляди лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМисли се за манипулатор и доста хора е излъгал, ама е пълен с шитове и репа
Наистина много още има да учи и то с болката на загубите.
? Те двамата със Столипинския корифей са от партията на хазартаджиите
Що рискуват толкова на нашата борса не мога да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеРазби се и тезата че докато тикви и черешари са на власт няма да мръднем нагоре. Уж много години са по пазарите тия разбирачи, а още не са научили че политиците могат и да забавят нещата, но на разпродаден пазар обърне ли се сентимента не се гледа ни политици, ни кибици.. пердаши си нагоре докато хубаво се набалончи
Коментар
-
Батинка, ами ти си свали нивото още като лъжеше новобранците за да им продаваш шитовете си...Ама много се изложи тогава..Плащай си репата и прави сметка кога ще ги избиеш..С мен и другите стари не можеш да се мериш
..Ти където отиваш ние от там се връщаме..
. Отговорих ти защото персонално пишеш глупости..Между другото какво става с прогнозата за СОФИК 1000 от преди три години..Тогава подвете сума ти народ с глупостите си..и накрая се скри като мишка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПАК СЕ РАЗВИЛНЯХА КЪСОГЛЕДИТЕ ЪПЪРИ..
И каква теза се е разбила, след като при Орешарски индекса и без индексен фонд на СОФИКС беше над 600пункта...Вие открихте Америка с глупоста, че политиката не била свързана с икономиката..
Разби се тезата , че вече трета година не се сбъдват прогнозите на големите играчи за СОФИКС 1000.И пак имат очи да пишат и да важничат..
Не е нужно от да се хвалите , аз само за седмица имам петцифрено нарастване портфейла..Плащайте лихвите по- репата, че още нищо не е сигурно..Да не стане пак да се умълчите в партер..The strongest stand last.
Коментар
Коментар