IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Вожде, признавам впечатли ме

Евала
    gluposti! ))) вожда ме изплаши и "мен" .."до смърт:")) без препоръка
    Last edited by precakanoto; 05.10.2018, 00:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Готово изпратих ти на пощата.
      Вожде, признавам впечатли ме

Евала

Коментар

Ей тъпак измамник ще викаш на баща си.Айде да заложим по 1-2 апартамента да видим дали лъжа.Ще ти докажа всичко с документи и ще ти взема мижавото имущество палячо смешен.
        Нервен си нещо.
        Апокалипсис виждаш само ти.
        Ама никой не ще да се върже на лъжите ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
          От време на време хвърлям по едно око на темата и ми възникна въпросче към Ташунко и Строл. От бързия преглед на вашите мнения е ясна финансовата ви мощ, анализаторски и пророчески способности и желание да просветите всички, които виждат картинката по друг начин. Предвид това високо ниво дали притежавате по някоя фондация подобно на Бесос или Гейтс? Хора на вашата позиция би трябвало вече да са спретнали такава, та ако сте го направили споделете информация при желание разбира се - може да я подкрепим преди да фалираме. Така и ние ще направим нещо полезно. Не само да си губим парите както вие си пилеете ценното време да обучавате кандидат мелеонерете по форумите Без лоши чувства де , някой да не се засегне
          Младежо разбирам иронията ти,но ако бях от класата на Гейтс сега нямаше да си пишем с теб не заради друго ами защото тези хора до голяма степен са сноби и такъв като теб биха имали за сволач.Аз ти отговарям защото знам от къде съм тръгнал и незабравям никога това.Повярвай ми обаче че работейки само аз правя печалба по-голяма от хора имащи бизнес в БГ с 40 работника.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Вече няма смисъл да се работи или спестява в боковия тиквостан, освен ако не си политик, ченге или държавна администрация... Не виждам икономическа логика, която да задържа квалифицираните, умните и способните работници да емигрират извън България. Ако останат тук, ще бъдат подложени на гърч и рекет и ще им остават пари колкото да си плащат сметките...
            И без това приоритет на всеки завършващ ученик е да се изнесе в чужбина.
            Абсолютно съм съгласен с теб.Единственото за което мога да съжалявам е че не се махнах по-рано от Бълария ами си губих дълъг период времето там.

Коментар

• Хиляди дела за компенсации заплашват България заради фалита на КТБ

https://www.investor.bg/biudjet-i-fi...na-ktb-269426/

МУТРОКОМУНИСТИТЕ КРАДАТ, А НИЕ ПЛАЩАМЕ..

СЛАВА НА БХ, ШИШИ И ЧЕРЕШОВИ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

"Големият проблем вече не е корупцията, а работната сила, каза икономическият министър."

Работна сила няма, няма и да има. Корупцията и лошото управление са преки виновници за демографския срив и липсата на икономически растеж. Липсата на инвестиции също.

Който и от властимащите да се погледне в огледалото е все едно-вижда Шиши.
                Вече няма смисъл да се работи или спестява в боковия тиквостан, освен ако не си политик, ченге или държавна администрация... Не виждам икономическа логика, която да задържа квалифицираните, умните и способните работници да емигрират извън България. Ако останат тук, ще бъдат подложени на гърч и рекет и ще им остават пари колкото да си плащат сметките...
                И без това приоритет на всеки завършващ ученик е да се изнесе в чужбина.
                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
                  Да, корупцията е големият проблем... Но, като следя форума, непрекъснато ми се привижда оня казан, в който непрекъснато се натискаме по главите - да не би някой да се отлепи от тълпата! Впрочем, пак ние сме си избрали тези, дето правят и пазят корупцията. Така че... първо нашето дворче, а?
                  Не е като да не си прав. Точно така е.

Коментар

• Да, корупцията е големият проблем... Но, като следя форума, непрекъснато ми се привижда оня казан, в който непрекъснато се натискаме по главите - да не би някой да се отлепи от тълпата! Впрочем, пак ние сме си избрали тези, дето правят и пазят корупцията. Така че... първо нашето дворче, а?

Коментар

https://www.investor.bg/ikonomika-i-...+04.10.2018+г.

Малееее.Ще се гълта вода.
                      "Големият проблем вече не е корупцията, а работната сила, каза икономическият министър."

Работна сила няма, няма и да има. Корупцията и лошото управление са преки виновници за демографския срив и липсата на икономически растеж. Липсата на инвестиции също.

Който и от властимащите да се погледне в огледалото е все едно-вижда Шиши.

Коментар

• От време на време хвърлям по едно око на темата и ми възникна въпросче към Ташунко и Строл. От бързия преглед на вашите мнения е ясна финансовата ви мощ, анализаторски и пророчески способности и желание да просветите всички, които виждат картинката по друг начин. Предвид това високо ниво дали притежавате по някоя фондация подобно на Бесос или Гейтс? Хора на вашата позиция би трябвало вече да са спретнали такава, та ако сте го направили споделете информация при желание разбира се - може да я подкрепим преди да фалираме. Така и ние ще направим нещо полезно. Не само да си губим парите както вие си пилеете ценното време да обучавате кандидат мелеонерете по форумите Без лоши чувства де , някой да не се засегне

Коментар

• https://www.investor.bg/ikonomika-i-...+04.10.2018+г.

Малееее.Ще се гълта вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Да ! Срещу теб да бягаме не можем да те стигнем !
                            Малко ме ласкаеш ,но ще го приема защото е истина

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Затишието предвещава опустошителна буря

Хихи да

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Чак сега ли го разбра?
                                Да ! Срещу теб да бягаме не можем да те стигнем !

Коментар

Working...
                                X