Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Един файтон хора останаха на борсата,трудно е да ги излъжеш пък и едва ли има полза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Не виждам нищо лошо в това да се гонят лични облаги, напротив. "Интереса клати феса!" - питай Доган, той знае по-добре от мен, а очевидно е и по-добър инвеститор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКризата е в главите на тия, които имат лични проблеми.
Както и на тия, които си мечтаят за нея заради лични облаги.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЖива мъка си е когато цените са ниски да се опитваш да ги събаряш още.Европа и Сащ са друга бира,техните
са на 400% от дъната 2008г.
Коментар
-
странни разпродажби днес и по принцип тези дни - никаква причина, освен страхливо поведение, което всъщност си е причина. От друга страна съм набелязал няколко нещо, които, ако паднат, тъй като в момента са ми много скъпи, бих си купил, така че каквото дойде
Забелязвам и някаква много сериозна минорност, която хич не кореспондира с масовата представа за крах, който по дифолт се случва тогава, когато всички са яко на ъъъъъо и чакат да арсте до безкрай. Пък и БФБ няма нищо общо с нормалните борси, на които се търгуват очакват, у нас основно се търгува с вътрешна информация за добро или за лошо...
Имам хим и чез, чакам за други позиции, ако падне, ако не, кешът си е кеш. Не е препръкЪNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Методиката на НСИ беше подменена около 2004 г. - дотогава се работеше по онази от преди 1989.Преди смяната й за 15 години "дем.промени" бяхме стигнали около 35% от нивото на соца (Унгария,Чехия и Полша отдавна си бяха над 100 % от преди промените).И решихме,че поне можем на цифри да забогатеем и изведнъж хоп,с новите правила,настигнахме унгарци-чехи-поляци.
А 52 млрд. долара според статията от поста по-долу(без да съм чел линка) е смешно малка цифра на фона на 80 млрд.долара икономика която оставиха комунистите към 1989г. и доказва колко много е затънала България през последните 30 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Ти тия глупости ги плямпаш от 2 години и чакаш некое рибЕ да ти се върже.
Слабо Седларов, слабо!.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениещото на около 1 - 1.10 продаде преди 2 години за да купи бетон и тухли на трета линия във фекалния залив
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Точно коя най-много не мога да ти кажа със сигурност,но ЦКБ ще върне около 1 - 1.10 .Ти тия глупости ги плямпаш от 2 години и чакаш некое рибЕ да ти се върже.
Слабо Седларов, слабо!Last edited by Три без коз; 07.10.2018, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Методиката на НСИ беше подменена около 2004 г. - дотогава се работеше по онази от преди 1989.Преди смяната й за 15 години "дем.промени" бяхме стигнали около 35% от нивото на соца (Унгария,Чехия и Полша отдавна си бяха над 100 % от преди промените).И решихме,че поне можем на цифри да забогатеем и изведнъж хоп,с новите правила,настигнахме унгарци-чехи-поляци.
А 52 млрд. долара според статията от поста по-долу(без да съм чел линка) е смешно малка цифра на фона на 80 млрд.долара икономика която оставиха комунистите към 1989г. и доказва колко много е затънала България през последните 30 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеА инфлацията от 89 до сега?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А защо ще върне?щото на около 1 - 1.10 продаде преди 2 години за да купи бетон и тухли на трета линия във фекалния заливfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар