IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жива мъка си е когато цените са ниски да се опитваш да ги събаряш още.Европа и Сащ са друга бира,техните
    са на 400% от дъната 2008г.
    Last edited by Grosss; 08.10.2018, 16:47.

Коментар

• странни разпродажби днес и по принцип тези дни - никаква причина, освен страхливо поведение, което всъщност си е причина. От друга страна съм набелязал няколко нещо, които, ако паднат, тъй като в момента са ми много скъпи, бих си купил, така че каквото дойде

Забелязвам и някаква много сериозна минорност, която хич не кореспондира с масовата представа за крах, който по дифолт се случва тогава, когато всички са яко на ъъъъъо и чакат да арсте до безкрай. Пък и БФБ няма нищо общо с нормалните борси, на които се търгуват очакват, у нас основно се търгува с вътрешна информация за добро или за лошо...

Имам хим и чез, чакам за други позиции, ако падне, ако не, кешът си е кеш. Не е препръкЪ
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Методиката на НСИ беше подменена около 2004 г. - дотогава се работеше по онази от преди 1989.Преди смяната й за 15 години "дем.промени" бяхме стигнали около 35% от нивото на соца (Унгария,Чехия и Полша отдавна си бяха над 100 % от преди промените).И решихме,че поне можем на цифри да забогатеем и изведнъж хоп,с новите правила,настигнахме унгарци-чехи-поляци.

А 52 млрд. долара според статията от поста по-долу(без да съм чел линка) е смешно малка цифра на фона на 80 млрд.долара икономика която оставиха комунистите към 1989г. и доказва колко много е затънала България през последните 30 години.
        Поздравления!! Абсолютно съгласен.Смешна,малка и жалка престъпна икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ти тия глупости ги плямпаш от 2 години и чакаш некое рибЕ да ти се върже.
          Слабо Седларов, слабо!
          От теб искам само да стискаш артиите до последно.Ти го можеш това.Стискай ги и ще видиш как ще ти висне гагата и ще изчезнеш от форума .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            щото на около 1 - 1.10 продаде преди 2 години за да купи бетон и тухли на трета линия във фекалния залив
            Грешка си загубеняко.Продадох на 1.72 и го написах във форумчето.И сега артията е толкова.Кеша е в мен тъпите артии в теб,но ти винаги си бил от страната на губещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Точно коя най-много не мога да ти кажа със сигурност,но ЦКБ ще върне около 1 - 1.10 .
              Ти тия глупости ги плямпаш от 2 години и чакаш некое рибЕ да ти се върже.
              Слабо Седларов, слабо!
              Last edited by Три без коз; 07.10.2018, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Методиката на НСИ беше подменена около 2004 г. - дотогава се работеше по онази от преди 1989.Преди смяната й за 15 години "дем.промени" бяхме стигнали около 35% от нивото на соца (Унгария,Чехия и Полша отдавна си бяха над 100 % от преди промените).И решихме,че поне можем на цифри да забогатеем и изведнъж хоп,с новите правила,настигнахме унгарци-чехи-поляци.

А 52 млрд. долара според статията от поста по-долу(без да съм чел линка) е смешно малка цифра на фона на 80 млрд.долара икономика която оставиха комунистите към 1989г. и доказва колко много е затънала България през последните 30 години.
                Не че нещо кой знае какво се променя, но за да бъдем точни са 61млрд. долара (52млрд. евро)

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
                  А инфлацията от 89 до сега?

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

А защо ще върне?
                    щото на около 1 - 1.10 продаде преди 2 години за да купи бетон и тухли на трета линия във фекалния залив
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Точно коя най-много не мога да ти кажа със сигурност,но ЦКБ ще върне около 1 - 1.10 .
                      А защо ще върне?

Коментар

• А инфлацията от 89 до сега?

Коментар

• Тя е на ниво от 52 милиарда долара при 41 милиарда долара за Сърбия, например

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Вожде, коя хартия измежду нашенските на бфб-то очакваш, да направи най-голям реверанс !? ))

Коментар

• Вожде, коя хартия измежду нашенските на бфб-то очакваш, да направи най-голям реверанс !? ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

Вожде, признавам впечатли ме

Евала
                                И ти да си в Щатите имаш ли цел ще я постигнеш.Тук всеки може да прави пари стига да иска.Сега като си наясно с нещата не ти ли се виждат смешни повечето ми опоненти-драскачи.Дали треперя за мижавото БФБ ?

Коментар

Working...
                                X