IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МВФ: Бумът на световната икономика приключва

Финансовата институция понижи прогнозата си за глобалния икономически ръст за 2018 г. до 3,7%

https://www.investor.bg/sasht/337/a/...iuchva-269642/

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
      Днес ще сме на зелено! Да съм позитивен от време на време.
      Ти нали отдавна нямаш артии на БФБ! Кво те вълнува, дали ще сме на зелено, или на мента с мастика.

Коментар

• Днес ще сме на зелено! Да съм позитивен от време на време.

Коментар

• SOFIX с ново дъно! Накъде от тук нататък според техническия анализ?

http://www.infostock.bg/infostock/co...heskiya-analiz

СЛАВА НА БХ, ШИШИ И ЧЕРЕШОВИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Вече го писах,но пак ще повторя.До 1 година ще сме в криза.БФБ ще падне доста.
            Много ли ти се иска.
            БФБ си пада отдавна за разлика от всички други борси и е време да смени посоката.
            А Доу Джонса трябва да коригира и консолидира, защото, както е тръгнал, за нула време ще иде на 35 с три нули отзад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
              От известно време във форума масово се пишат негативни коментари, заяждания, подмятания и елементарни манипулации. Най-често от едни и същи многолики "колеги" прескачащи от тема в тема. Твърдящи, че от месеци или дори години нямат нито една акция на БФБ. Нямат интерес и не се интересуват от акции на български компании. Въпреки това са решени да защитават до край идеята, че е най-добре всички имащи да продават спешно защото се задава криза. Мисля, че за всеки с елементарни икономически познания е ясно, че рано или късно криза ще има. Въпроса е кога ? Всеки отиграл движенията ще спечели. Това елементарно ежедневно тролене без конкретни цифри, не го разбирам. Форума и темата се превърнаха в нещо различно от първоначалната идея. Поздрави
              Вече го писах,но пак ще повторя.До 1 година ще сме в криза.БФБ ще падне доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                Кризата е в главите на тия, които имат лични проблеми.
                Както и на тия, които си мечтаят за нея заради лични облаги.
                Приличаш ми на щраус . Главата ти в пясъка да не виждаш истината ама гъза ти оцъклен и зяпнал на показ .

Коментар

• От известно време във форума масово се пишат негативни коментари, заяждания, подмятания и елементарни манипулации. Най-често от едни и същи многолики "колеги" прескачащи от тема в тема. Твърдящи, че от месеци или дори години нямат нито една акция на БФБ. Нямат интерес и не се интересуват от акции на български компании. Въпреки това са решени да защитават до край идеята, че е най-добре всички имащи да продават спешно защото се задава криза. Мисля, че за всеки с елементарни икономически познания е ясно, че рано или късно криза ще има. Въпроса е кога ? Всеки отиграл движенията ще спечели. Това елементарно ежедневно тролене без конкретни цифри, не го разбирам. Форума и темата се превърнаха в нещо различно от първоначалната идея. Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ако се навият маджовците да ти подаряват на 100 може,що да не може......на Коледа чудеса да искаш.
                    Да бе да! Аз да не се казвам Шиши. Пък честно казано с такива хора работа не искам да имам. Get rich slowly.

Коментар

Аз лично полза нямам да лъжа във форума, инвестиции на БФБ отдавна нямам. Така, че съм кристално чист. Софикс и на 1000 да отиде, пак не ме интересува. На 100 ако падне, може да се замисля пак.
                      Ако се навият маджовците да ти подаряват на 100 може,що да не може......на Коледа чудеса да искаш.

Коментар

Един файтон хора останаха на борсата,трудно е да ги излъжеш пък и едва ли има полза.
                        Аз лично полза нямам да лъжа във форума, инвестиции на БФБ отдавна нямам. Така, че съм кристално чист. Софикс и на 1000 да отиде, пак не ме интересува. На 100 ако падне, може да се замисля пак.

Коментар

Не виждам нищо лошо в това да се гонят лични облаги, напротив. "Интереса клати феса!" - питай Доган, той знае по-добре от мен, а очевидно е и по-добър инвеститор.
                          Един файтон хора останаха на борсата,трудно е да ги излъжеш пък и едва ли има полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Кризата е в главите на тия, които имат лични проблеми.
                            Не виждам нищо лошо в това да се гонят лични облаги, напротив. "Интереса клати феса!" - питай Доган, той знае по-добре от мен, а очевидно е и по-добър инвеститор.

Коментар

• Кризата е в главите на тия, които имат лични проблеми.

Коментар

Жива мъка си е когато цените са ниски да се опитваш да ги събаряш още.Европа и Сащ са друга бира,техните
                                са на 400% от дъната 2008г.
                                А тъдява пак ново дънце май...

Коментар

Working...
                                X