Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЗа да съберат някак 1,5 млрд от необлагаемият минимум
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНе е само данък върху борсовите др., той е и върху оод-тата. Уникално тъпо управление, синдикати и т.н.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеhttp://www.infostock.bg/infostock/co...lagaem-minimum
Синдикатите предлагат да се въведе необлагаем минимум
ПРЕДЛАГАТ УВЕЛИЧЕНИЕ И НА ДАНЪК ДИВИДЕНТ..Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
http://www.infostock.bg/infostock/co...lagaem-minimum
Синдикатите предлагат да се въведе необлагаем минимум
ПРЕДЛАГАТ УВЕЛИЧЕНИЕ И НА ДАНЪК ДИВИДЕНТ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВъв Времена на Несигурност задължително се Разпродава! За да може евентуално по-късно да се купи по-качествено със съответната премия за оскъпяване...Вагените (чуждите като цяло, в частност) и това знаят - мажовците ни са кухари,бфб-то е площадка за дребно надлъгване,дребаците са еснафи-вътрещари на преждеспоменатите, с късоглед хоризонт и очакване с посяти 5 зърна да ожънат цяла нива....С две думи - домашен белот - пусни ми на голата деветка (гледайте рекламата от ютуб на мастика Пещера).
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВъв Времена на Несигурност задължително се Разпродава! За да може евентуално по-късно да се купи по-качествено със съответната премия за оскъпяване...Вагените (чуждите като цяло, в частност) и това знаят - мажовците ни са кухари,бфб-то е площадка за дребно надлъгване,дребаците са еснафи-вътрещари на преждеспоменатите, с късоглед хоризонт и очакване с посяти 5 зърна да ожънат цяла нива....С две думи - домашен белот - пусни ми на голата деветка (гледайте рекламата от ютуб на мастика Пещера).
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениег-н Колчев през 2007(ако не се лъжа) говореше, че БФБ е вряща тенджера, днес говори колко потенциал има пред пазара ни
2019 - бфб индекс 580
3 пъти надолу ...
----------------------------------
2007 - Дау индекс 14000
2019 - Дау индекс 27000
2 пъти нагоре
----------------------------------
Извод: Възможно ли е, да има нещо гнило из областта в която оперира бфб!?!?))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Няма несигурност, има нежелание за участие. Каква несигурност, вчера получих алерт за нови върхове в Америка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
БфБ е супер разпродадена ,колко още да я разпродават и кой да я разпродава след като акциите са изкупени от мажоритарите?Останаха стотина
дребосъка и тях ще изгонят и после рев до бога ,че никой неще да си жертва парите.
Коментар
-
дребосъка и тях ще изгонят и после рев до бога ,че никой неще да си жертва парите.
- 1 like
Коментар
Коментар