Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Ще видим числата тази вечер не бъди толкова сигурен
fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
напротив ........ направиха всичко възможно да хванат датата 31.12.2018 г. ....... и бяха на голям зор...
сега след като вече си наясно с текста в червено който съм подчертал, може да отговориш на поста ми:
Коментар
-
ти явно мислиш че последното увеличаване на капиталът е повлияло на стрес тестът а според мен те се презастраховаха и изобщо не са им били нужни за да минат проверката на ЕЦБ. След няколко часа ще видим кой е бил прав.
сега след като вече си наясно с текста в червено който съм подчертал, може да отговориш на поста ми:
къде точно прочете, че съм написал, че ЦКБ ще има проблем с капиталът, че отгоре на всичко си написал, че бъркам...fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
дословно ли да ти го преведа или само смисъла?
Коментар
-
аз го осмислям но се съмнявам че ти си разбрал написаното. Обясни ми каква връзка може да има с ЦКБ написанотоfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
успя ли да прочетеш какво цитирах?
а успя ли да го осмислиш?
Коментар
-
По долу си писал че за ЦКБ са писали. Помни си творбите
Others believe some of the lenders might have fallen below the requirements during the AQR, whose reference date was the end of 2018, but have taken steps since then to boost their capital positions. (Reporting by Tsvetelia Tsolova; Editing by Kevin Liffey)fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
виждаш ми се объркан!!!
къде точно прочете, че съм написал, че ЦКБ ще има проблем с капиталът, че отгоре на всичко си написал, че бъркам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЗеленият цвят е приятен за очите. Хубаво е по-често да го виждаме на екранаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЗеленият цвят е приятен за очите. Хубаво е по-често да го виждаме на екрана
Коментар
-
овцете трябва да са спокойни ........ ще ги острижат отново скоро...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Днес ще станат ясни резултатите от стрес-тестовете в банките, проведени от ЕЦБ
http://bnr.bg/post/101148714/dnes-sh...ovedeni-ot-ecb
БНБ има добър пиар и предваритолно оповести стабилност на системата..Браво Тони..
Коментар
-
Бъркаш! Ако някоя българска банка има проблем с капиталът няма да е ЦКБ. Мисля че се презастраховаха с последното увеличаване на капиталът но не очаквам много по различни резултати спрямо проверката през 2016-та.
къде точно прочете, че съм написал, че ЦКБ ще има проблем с капиталът, че отгоре на всичко си написал, че бъркам...
Коментар
Коментар