If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Човека е просто рисков играч но ако искаш да направиш милиони трябват големи топки и да си малко луда глава А и е със сигурност с доста по голям портфейл на БФБ от теб не че ти си малък
знам какво е майсторил предните години, което не ми харесва никак
малко ти е капитала и затова отиваш на голяма задлъжнялост
Човека е просто рисков играч но ако искаш да направиш милиони трябват големи топки и да си малко луда глава А и е със сигурност с доста по голям портфейл на БФБ от теб не че ти си малък
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Да ти кажа моите действия до момента са горе долу като на бика в атака, но с тази разлика че от капиталовия ръст съм кеширал на оределени нива гонейки си таргетите......и аз все още имам акции макар и не толкова бройки както в началото на ръста..........и да спадне ще влизам пак на определени нива и да се качва ще печеля......все ми е тая моето го прибрах последната година
Коментар