Днес на ход е втория ешалон а от утре пак първия..... и после пак така
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е той Батя говори в % а не в суми, така че не можеш да знаеш голям ли му е капитала или малък
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Е той Батя говори в % а не в суми, така че не можеш да знаеш голям ли му е капитала или малък“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеМдааа, много е тегаво, когато на пазара липсва голям играч, който да прави агресивни покупкиLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
малко ти е капитала и затова отиваш на голяма задлъжнялостLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Експозицията ми в момента е 142%. Т.е. 42% заемен ресурс над собствения капитал.
Коментар
-
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Ей това е да гледаш оптимистично на живота.. каквото и да се случи ти все да си доволен.. така не се мъчиш да правиш анализ и да си напъваш сивото вещество.. Еееех, живот си живееш ти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажбано в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз ще се радвам борсата да направи даже и 50% ръст, защото все още имам акции за продажбано в случай че има корекция ще гледам да наместя кеша. Така че аз не се притеснявам в коя посока ще се движи пазара.
Три годи лая за бичи маркет и като стана ,след първия месец стана мечка ,сега пак ли три години ще лаеш за мечи маркет за да купиш,то Евгени Михайлов с това да идват танковете ,Ще вика на жълтите павета да Идват чалмите и фереджетата....Ти мечки викаш....
Ша та затворя при някоя Гризли в зоологическата градина....
Да видиш какво е мЕчка а не да си Хамелеон....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес мечкино хоро ли ще играем?
Коментар
Коментар