If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички! Кешът в Европа и САЩ е напечатан и скоро ще има бум! Прогнозите са едно, а реалността друго! Мистър Драги щрака принтера с евра с надеждата да вкара малко инфлация, но не му се получава и по моето скромно мнение това е така защото кинтите не отиват където трябва!!!
Интересно тук даваш този факт, че има много ликвидност, което обикновено води до покачване на активите, а в последния пост говориш, че всичко си продал - даже шортиш .... би ли обяснил това противоречие?
Дълго мислих през последните 3-4 сесии и да споделя излизам от всичко!, в т.ч. и на вън. НЕ е препоръка, но:
шорт съм на петрола 54.93, малко шорт ДАКС, имам опции call VIX @ 12.50, dont touch gold! its a shit , няма как да шортна BGX-а иначе ела да видиш
Пич, замисли се дали не си от оная порода играчи, дето мрънкат и отричат бичия тренд по целия му път и се решават да купуват току преди върха
Дълго мислих през последните 3-4 сесии и да споделя излизам от всичко!, в т.ч. и на вън. НЕ е препоръка, но:
шорт съм на петрола 54.93, малко шорт ДАКС, имам опции call VIX @ 12.50, dont touch gold! its a shit , няма как да шортна BGX-а иначе ела да видиш
Експозицията ми в момента е 142%. Т.е. 42% заемен ресурс над собствения капитал.
21% спрямо собствения капитал предполагам. Претеглено спрямо инвестирания пак е впечатляващо. Моята сметка към днес е +9% спрямо инвестирания капитал, но time weighted е даже повече, защото този месец вкарах нови 15% и то в позиция, която засега не ми се отблагодарява подобаващо, но пък имам надежди в нея занапред.
Красота! Портфейла на нов връх от нач. на годината - доходност +21,50%
Атака бикове!
псолютно! Удри мечката когато и където я завариш неадекватна!
В стил на нахакания бик в атака ще го обобщим така:
"Да набиеш рога на мечката - безценно.."
Това, като отчетем левъриджа от репата, предполагам? Колко % левъридж? Защото иначе трябва да си някакъв магьосник. Не, че не е впечатляващо и така де, защото за да носиш този риск си иска здрави нерви.
Експозицията ми в момента е 142%. Т.е. 42% заемен ресурс над собствения капитал.
Добро утро на всички! Кешът в Европа и САЩ е напечатан и скоро ще има бум! Прогнозите са едно, а реалността друго! Мистър Драги щрака принтера с евра с надеждата да вкара малко инфлация, но не му се получава и по моето скромно мнение това е така защото кинтите не отиват където трябва!!!
Коментар