Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от big5.bgВарненският икономически холдинг ТИМ строи заведение-гигант на Алея Първа в морската столица, разузна BIG5.BG. Наши читатели споделиха, че комплексът от различни заведения – бар, нощен клуб, ресторант, ще се казва „Ърни Хемингуей“ и ще е наистина грандиозен – само лицето му с изглед към морето ще е около 100 кв. метра като част от мега проекта на ТИМ „Алея Първа“.
Според официалната информация „Алея Първа“ е проект, който има за цел да облагороди и превърне в атрактивна зона територията, граничеща с Морската градина и плажната ивица, което ще подобри туристическия облик на града.
В проекта е предвидено изграждането на международен конгресен център, институт по хидрология, център за обучения, квалификация и преквалификация, рибарско селище, център за възстановяване и рехабилитация, пречиствателна станция, информационен център. На "Алея Първа" своето място ще намерят и аквапарк, паркинг зони, бутикови хотели, база за водни спортове, вело алеи, пешеходни зони, зони за отдих и други атракциони.
Източниците на BIG5.BG разкриха още, че в заведението-рекордьор ще се инвестират общо около 1 милион евро. „Ърни Хемингуей“ се очаква да отвори врати до няколко седмици. Идеята за неговото построяване на възловото за Варна място е на един от основателите на ТИМ – Марин Митев, обясниха нашите източници.
Варненският икономически холдинг около групата „Химимпорт АД“, е основан в средата на 90-те години на миналия век. Конгломератът е управляван от Тихомир Митев, Иво Каменов и Марин Митев.
Холдингът е собственик на над 68 дружества с различни сфери на дейност, сред които: курортен комплекс "Свети Константни и Елена", "България ер", Централна кооперативна банка, ЗАД „Армеец“, „Зърнени храни България“, Фарин АД, Блумбърг ТВ България, България он Ер, Инвестор, вестник Черно море, радио Алфа, хотел „Плиска“, хотел "Астера" - Златни пясъци и др..
Холдингът заедно с дъщерните дружества е един от най-големите работодатели в България, като само Химимпорт АД разполага с 6 600 работни места. "Химимпорт" АД и ТБ "Централна кооперативна Банка" са основните компании, определящи оборота на Българската фондова борса.
някой варнанлия може да сподели как се развива този диамант от короната на химимпорт...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеимаш лсНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧетох и забравих. Реших, че е достатъчноблизо датата, и че вече е изконсумирана. За какво да помня излишни неща!? Помня извода)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепрецка, ти не четеш ли?Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениене се ли отигра вече конвергенцията!? КОга е датата?))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСпекулативна ,
Мажо я крепи на 96 ст и не пуска надолЕ за сега , ако стрестестовете са успешни там ще има скок ....поне от 20 %...
Докато хим с тези конвергенции ...
не е препоръка...))
Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеe че каква е разликата между хим и цкб?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеe че каква е разликата между хим и цкб?
Мажо я крепи на 96 ст и не пуска надолЕ за сега , ако стрестестовете са успешни там ще има скок ....поне от 20 %...
Докато хим с тези конвергенции ...
не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи как виждаш БТН и гагарин...
За петрол ,там има други галимации.... държавата има пакет там и ако е на място, ама не е на място засега...
Грос ,купих си ССВ ,хим не съм мазохист след петрола да има и хим където мажо тепърва ще си прави играта.......
Не е препоръка...
Коментар
� -
За петрол ,там има други галимации.... държавата има пакет там и ако е на място, ама не е на място засега...
Грос ,купих си ССВ ,хим не съм мазохист след петрола да има и хим където мажо тепърва ще си прави играта.......
Не е препоръка...
Коментар
� -
За петрол ,там има други галимации.... държавата има пакет там и ако е на място, ама не е на място засега...Last edited by precakanoto; 13.06.2016, 15:01.Не е препоръка... !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСпоред мен вероятността петрол да се окаже куц кон е сравнително добра, и е неоправдано, да се залага повече отколкото си заложил там. Играчорите бързо се изучиха и едва ли ще наливат в едни и същи избушеняци, както някога - мисля че ще избират все пак някакво качество., т.е. ралито нз ибушеняците ще е избиратерлно. Хиката ако ти е дала 55 стинки, какво я чакаш още !?!? няма потенциал за 550)))
Не е препоръка...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам ,аз ще си взима малко ако някой подпука големия пакет от 2К в лева на 14 ст .....за сега се ослушвам там....
хиката тръгна от 2,70 на 3,25 е вече ....
Гагарина и БТН не искам и да тръгнат....и аз като теб съм си избрал числото 27 и 28..щото съм решил да правя дубъл на края на годината при тях.....
Петрол ще тръгне когато тръгне ралитата на как беше на Избушеняците ли....
Не е препоръка..Не е препоръка... !!!
Коментар
�
Коментар