Според мен тези, които вчера си продадоха привилегиите се прецакаха.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак монтьо не ви виждам ръчичките.не искате ли да ви пиша шестичкииииии
Ша вземеш да получиш некой инфарт от напъване и няма кой да пише щуротии...
нека да конвертируват акциите и да станат търгуеми привилигированите и тогава реви...
.....сега мажо се прави на велик....дали ще подпира после...
да ако е решил да направи още една емисия за главанаци....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТашак монтьо не ви виждам ръчичките.не искате ли да ви пиша шестичкииииии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЗа да вземат парите на балъци като теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕврейски тролове.въпросче защо целият свят пада хима дига.монтьо ташак не се бутайте .вдигнете ръчичка с две пръсчета и ще ви изпитам за шестица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСвърши този проект, няма го вече.....
От гледна точка на хората и общината, според мен беше супер, но за акционерите не ХИМА си беше само разход.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеТова май некъв бъзик с проекта Алея Първа, който буксува вече десетилетие.
От гледна точка на хората и общината, според мен беше супер, но за акционерите не ХИМА си беше само разход.....
Коментар
Коментар