Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, не се заяждам, а питам: защо смяташ, че ако американците продават, то тогава и Уникредит ще ги последват?
Няколко банки в ЕС имат сериозни проблеми...
Уникредит и Сиена в Италия, Кредит суиз ,ДБ , сантандер в испания......трябва мерки за стабилизирането и...
Това че ако не са американците имах предвид тогава са уникредит ...който продават
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИмат 80 милиярда лоши кредити и много скоро ще им трябва ликвидност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИмат 80 милиярда лоши кредити и много скоро ще им трябва ликвидност.!
Да, това с лошите кредити е кофти, но нямам идея за тея, големите пари. На мен ми е любопитно обаче защо навръзва Монти американците с Булбанк. Аз поне го разбирам, че ако американците продават, то и италиянците ще ги последват. Един вид, че ако не продават те, то няма да продават и уникредит. Може и да не съм го разбрал правилно, та затова го попитах.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, не се заяждам, а питам: защо смяташ, че ако американците продават, то тогава и Уникредит ще ги последват?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗависи кой продава в момента ако са мелон банк след някой месец ще тръгне и уникредит...те все са понад 3,4 милиона бройки...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеМожеш ли да дадеш предположение накъде ще продължи цената в близките 3-4 месеца?
Много трудно е за анализи при тази група ,тя е антисистемна....
Но като гледам притежателите на акции и тези който останаха още големи акули...
Зависи кой продава в момента ако са мелон банк след някой месец ще тръгне и уникредит...те все са понад 3,4 милиона бройки...
Лефчето е сигурно към ноември ако така се развиват нещата.....
защо съдя така ли...
Предполагам и ССВ ще прави увеличение на капитала , тимханза дължи пари ,зрънчо се мъчи , газ не е проспериража ,пристанищата са тегави по Дунав , слънце бт беше на загуба или с малка печалба , там химснаб , галата и сие са кухи за мен дружества.....телевизия и радио ,все харчещи пари дружества...
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеМного бързо цената от 1.05 стигна 1.45, така че беше нормално да коригира до към 1.2 лв. Сега се надявам да се полашка някой друг ден около сегашните нива и да поеме към 1.6-1.7 лв.( или поне така ми се иска)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеТи май не четеш внимателно форума. Човека си го е прогнозирал
много пъти - чака 0,5 - 0,6 лв.
Има да допълва към днешните бройки. Това си е стратегия.
Шегичка, не се заяждам имам много и не е препоръка , особено ако някой скочи яко със 75 бройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеМожеш ли да дадеш предположение накъде ще продължи цената в близките 3-4 месеца?
Коментар
-
много пъти - чака 0,5 - 0,6 лв.
Има да допълва към днешните бройки. Това си е стратегия.
Шегичка, не се заяждам имам много и не е препоръка , особено ако някой скочи яко със 75 бройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалко по малко.Никога не купувам по много бройки на един път особено на падащ пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалко по малко.Никога не купувам по много бройки на един път особено на падащ пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеИ аз, и аз взех малко-1200 бр. на 1.191
Ако падне още малко, ще взема повечко
Коментар
Коментар