Браво !!! Още хубави новини!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
През месец октомври 2017 Групата е сключила договори за отдаване под наем на завода в Провадия, с две от водещите компании на българския пазар за производство на горива и масла, което ще доведе до чувствително увеличение на резултатите в сектор „Производство, търговия и услуги”fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеБраво, заслужаваше си чакането!
69 млн. нетна печалба за групата, близо 33% ръст на годишна база!
Ако и американците се стабилизират от Вторник мисля сме готови да тръгваме пак на североизток
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеПри това задържане на отчета, очаквам или да е много лош, или да е много добър, но като гледаме г-н Керезов каква оптимистична и ведра снимка е използвал, и като погледнем тренда за последните три месеца, като на всички е ясно кой купува мисля че отчета ще е меко казано блестящ. Това не е препоръка да се купуват акции.
Коментар
-
При това задържане на отчета, очаквам или да е много лош, или да е много добър, но като гледаме г-н Керезов каква оптимистична и ведра снимка е използвал, и като погледнем тренда за последните три месеца, като на всички е ясно кой купува мисля че отчета ще е меко казано блестящ. Това не е препоръка да се купуват акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнениеСамо каква досада са всиките тия отчети, сайтове, акционери...
Коментар
Коментар