IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво !!! Още хубави новини!

Коментар

• През месец октомври 2017 Групата е сключила договори за отдаване под наем на завода в Провадия, с две от водещите компании на българския пазар за производство на горива и масла, което ще доведе до чувствително увеличение на резултатите в сектор „Производство, търговия и услуги”
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• И аз съм доволен.

Коментар

• Не знам за вас, но аз лично не се сдържах и взех ОЩЕ малко акции днес.
          Вярвах, че отчета ще бъде добър. Сега вървим уверено към 4+

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Браво, заслужаваше си чакането!
            69 млн. нетна печалба за групата, близо 33% ръст на годишна база!
            Ако и американците се стабилизират от Вторник мисля сме готови да тръгваме пак на североизток
            Силна положителна промяна на тренда ! Мисля с този резултат е време да поеме първото място по капитализация. БФБ има нужда от флагмана да поведе курс североизток!

Коментар

• 0.10 лв дивидент не е лошо

Коментар

• Чуден е отчета : ) Ордерите на аска май ще се отдръпнат

Коментар

• Мдаааа .

Коментар

• Браво, заслужаваше си чакането!
                    69 млн. нетна печалба за групата, близо 33% ръст на годишна база!
                    Ако и американците се стабилизират от Вторник мисля сме готови да тръгваме пак на североизток

Коментар

• Ми такава бе Пенко, сложи по-големи очила и ше я видиш

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=378076

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                          При това задържане на отчета, очаквам или да е много лош, или да е много добър, но като гледаме г-н Керезов каква оптимистична и ведра снимка е използвал, и като погледнем тренда за последните три месеца, като на всички е ясно кой купува мисля че отчета ще е меко казано блестящ. Това не е препоръка да се купуват акции.
                          Каква снимка? Лоша шега

Коментар

• Препоръка или не вече е късно

Коментар

• При това задържане на отчета, очаквам или да е много лош, или да е много добър, но като гледаме г-н Керезов каква оптимистична и ведра снимка е използвал, и като погледнем тренда за последните три месеца, като на всички е ясно кой купува мисля че отчета ще е меко казано блестящ. Това не е препоръка да се купуват акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                                Само каква досада са всиките тия отчети, сайтове, акционери...
                                Да се закрият! Ще ти отива на униформата.

Коментар

Working...
                                X