If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За тези, които не разбират от майтап - 60 дни изтичат на 30.08. Вечерта на тази дата ще бъде при ИП. На 31.08, ако са ви читави ИП, ще го видите в платформите си. Другото са напразни надежди.
За тези, които не разбират от майтап - 60 дни изтичат на 30.08. Вечерта на тази дата ще бъде при ИП. На 31.08, ако са ви читави ИП, ще го видите в платформите си. Другото са напразни надежди.
ти сега ли разбра, че сегашната цена не ми изнася??? ............. виж какво писах вчера за да не се повтарям ........... ако пак нещо не ти е ясно ми пиши на лични да ти обясня за да не занимаваме цяла България с едно и също всеки ден...
успокой се ........... децата на полки започват училище след 2 седмици и след това само той ще пише...
разбира се ........... проблема е на полки .......... сега той се чуди къде да крие шумата, а не като теб на който е широко около врата и се спускаш свободно "фрийстайл" вече 7 месеца
Добре че остава само един ден до дивидента, че иначе голяма детска градина щеше да стане да се питате през 15 минути. Полки в стил "вулгарен роман" ни го обясни кога ще се появи, но не, ние ще питаме още 32 пъти до утре... Strolа я кажи ти какво вземане даване имаш с тази потенциално падаща акция, че като се появи обновена темата, все твоите неща чета(четях, вече видя ли че си писал, затварям сайта)...
Чакам брат чакам,мисля да се качвам на влака,но ми е скъпо.Чакам справедлива цена,че на тези сегашните нива мисля пак да излизам
Коментар