IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение

нали е за 29.8. планиран? предполагам, че или още на 29.8. или най-късно на 30 сутринта ще е по подсметките ни при ип-тата
    Аз тълкувам по следния начин текста: от същия ден на провеждане на на ОСА и затова датата е утре.
    Ако превода се направи по - късно реално ще пристигне по сметките на 29 сутринта.

Коментар

• Дивидента ще се изплати в 60-дневен срок от датата на провеждане....
      Според мен датата е 28.8 за превеждане на дивидента. Тогава са 60 дни, но вероятно ще бъде по сметките на 29.08 рано сутринта.

Коментар

• Абе вие как помните /че и по дати / ,кога какво е писал другият ….Това професионални писачи /драскачи / ли сте ...Тоя форум само за професионалисти станал )

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Съгласно новата разпоредба дивидентът се изплаща в срок до 60 дни от оса
          оса беше на 29.6. аз ги смятам кал. дни към 27.8. са 58дни.
          според мен, ще го получа както споменах по-горе: 29-30.8

Коментар

• Първоначално изпратено от nitro Разгледай мнение

нали е за 29.8. планиран? предполагам, че или още на 29.8. или най-късно на 30 сутринта ще е по подсметките ни при ип-тата
            Съгласно новата разпоредба дивидентът се изплаща в срок до 60 дни от оса

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              Тук дивидента явно са превъртели като бонус за модитата дето не ни оставят да кажем гък за холдинга. По сметките ще го чакаме в друго летоброене

Коментар

• Тук дивидента явно са превъртели като бонус за модитата дето не ни оставят да кажем гък за холдинга. По сметките ще го чакаме в друго летоброене

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Нужно е търпение. Когато си търпелив като рибар, много е вероятно да хванеш риба. Ако бързаш, също така е много вероятно да се прибереш без риба или да загубиш и тази, която имаш. Кой както иска да го разбира. Малко да разведря обстановката.
                  Все се опитва да хване риба в Перловската река,но нещо не му се получаваСага с дивидента даже е решил да я зарибява със златни рибки
                  Last edited by X_Y; 27.08.2018, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                    Полки, колкото и дълги свободни съчинения да пишеш, ти продаде артията около 2-та лева и сегашната цена не ти изнася.
                    И самата мисъл, че ще иде още нагоре, те изнервя, кара те да бърбориш непрекъснато и да сменяш никовете.
                    Но това си е твой проблем, разбира се.
                    Нужно е търпение. Когато си търпелив като рибар, много е вероятно да хванеш риба. Ако бързаш, също така е много вероятно да се прибереш без риба или да загубиш и тази, която имаш. Кой както иска да го разбира. Малко да разведря обстановката.

Коментар

• Полки, колкото и дълги свободни съчинения да пишеш, ти продаде артията около 2-та лева и сегашната цена не ти изнася.
                      И самата мисъл, че ще иде още нагоре, те изнервя, кара те да бърбориш непрекъснато и да сменяш никовете.
                      Но това си е твой проблем, разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Аз винаги си признавам грешките ,но за щастие рядко ми се налага да го правя
                        В кой клас си и кой е любимият ти предмет?

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

ще се криете със strol-a, ще има неудобни въпроси
                          Аз винаги си признавам грешките ,но за щастие рядко ми се налага да го правя

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

лягай ... лягай и спи спокойно ...... аз отговорите съм ги дал като съм заел позиция с парите си...
                            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение

и другата коледа ще бъде онлайн тук ............ спи спокойно...
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Полки, само така нема да говориш и да лъжеш!
                                Първият, който обяви, че е реинвестирал дивидента си, съм аз, а не ти!

къде видя да съм написал, че аз съм първият който е реинвестирал дивидента от ХИМ есента на 2017-та???

напротив ......... тогава изчаках няколко седмици

да ти припомням ли, че октомври 2017 беше тегав месец ............ да ти припомням ли, че по това време доста инвеститори започнах да си продават пакетите си тук ........... да ти припомням ли, че по това време "нетуърк 5" писа, че е излизал 3 седмици с пакет за 25 хил.лв. на 1,78-1,80 лв. и е видял зор ........... точно по това време ти писа, че си взел малко акции с дивидента и по-нататък пак ще купиш ........... е, точно тогава изчаках няколко седмици и платих с десетина стинки по-тънко акциите

но това са несъществени подробности само за да ти кажа, че няма как аз да съм писал, че първи съм реинвестирал дивидента в ХИМ

Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                                И... предвестниците на криза, които виждаш, са оптическа измама, но друг път ще ти обяснявам защо.
                                оптическа измама ли виждам

оптическа измама ли видях януари 2018 когато в анкетите на БигБеър видях, че всички са в акции и смятаха, че е време за взимане на заеми и отваряне на репа

оптическа измама ли видях февруари 2018 при 2,60 за акция, как един се изрепчи във форума, че нищо не може да спре ХИМ-а да расте ............ отговорих му, че тези неща дори не бива да се помислят ..... камоли да се пишат и казват на глас ............... тогава писах, че това е силен сигнал за продажба на акции ........ ама кой ли ме чете...

оптическа измама ли видях февруари 2018 когато пишехте за цени от 4,5,6,10 лв. за 1 ХИМ ......... ех , мечти...

оптическа измама ли е, че сега всеки се готви да реинвестира парите от дивидента в ХИМ

оптическа измама ли е, че днес двама ме питат дали ще съм тук по Коледа

сигналите за мен са много силни затова ще ги изиграя така както ги разчитам ............ колкото мога - толкова ......... времето ще отсъди...

скайуокърче .......... небесно пешеходче ........ вземи слез на земята ....... време ти е...

не съм написал нито дума срещу компанията от както съм продал до сега (няма и да го направя) .......... дори напротив ......... сигурно всяка седмица ви пишех, че до ОСА цената ще се крепи на 2,30 и в деня на ОСА цената беше 2,28 (мисля, че не греша за цената)

още утре може ХИМ да се търгува на 2,30 ......... но не виждам как цената ще отиде по-нагоре от 2,30 до края на годината например ......... а да влизам на 2,16-2,18 за едни имагинерни десетина стинки не виждам смисъл ......... по-скоро бих взел назаем акции за да ги "скъся" --- като гледам толкова много оптимисти в темата си мисля, че ще спечеля "играта срещу тълпата"

всички чакате мажо да закара цената на 3-4-5 лв. за да му продадете акциите си, но това няма как да се случи до Коледа

от къде очаквате да дойдат парите за да се качи цената и да продадете акциите си??? освен да чакате мажо, де ....... е, това е въпроса който трябва всеки сам да си отговори

ефекта от парите от дивидента ще е не повече от седмица ......... ако го има изобщо, разбира се...

не е препоръка за продажба или покупка на акции - аз нямам такива ............... днескашните ми постове бяха да речем просто "пиянски бъртвежи" на един лузър нарекъл се Карък Каръков .... важното е да сте щастливи---нямам за цел да ви развалям идилията...

успех на всички
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X