Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Абсолютно съм съгласен с теб, че трябва да има ценова премия и то значима, но въпросът е от кои нива да бъде тя. Може би тук не се разбираме. Като гледам активите, ако щеш и печалбите, които падат последните години, но все пак са огромни на база капитализация, то настоящата цена е с предостатъчна премия. Всичко опира тук до доверието. Ако Мажоритари бяха хората от Градус примерно, или Стара планина холдинг........fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Това си е калкулирано пък и не знаем къде са отишли покупките през миналата година. Логично е когато голям инвеститор влиза някъде да очаква и ценова премия, все пак за в бъдеще неговия стратегически дял няма да бъде купен от кого и да е, съгласи се с мен.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепазете 1,84 за да не ревете ......... препоръка е...
пратете делегация при алигатора ..... ако трябва......... толкова месеци щом не искате да ме слушате - сега ще плащате...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедокато си пишете тук цената стигнала 1,73 .......... къде е алигатора? къде е държавата? къде е бат бойко - батмана?
Коментар
� -
Още по-малка логика има според мен да изкупуваш като невиждал до 2,40, за да продадеш на някой чужд на 1,50 примерно. Да не говорим пък за кефициентите...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСпоко ... вдигат дивидентната доходност
п.п до 6-7% ако я докарат ще бъде СУПЕРfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Аз си мисля, че ако "се допусне" стратегически инвеститор, то цената би била доста по-нагоре.
По-скоро изглежда, че е пропаднало такова събитие и сега останалите дребни акционери го разбираме...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Според мен няма логика стратегическия инвеститор да купи на висока борсова цена.....Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
� -
Аз си мисля, че ако "се допусне" стратегически инвеститор, то цената би била доста по-нагоре. По-скоро изглежда, че е пропаднало такова събитие и сега останалите дребни акционери го разбираме...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпоред мен разковничето е скрито вътре в групата .... т.е на ОСА нали бе казано че се договаря допускане на стратегически инвеститор. Явното бързане за спада е че наближава цената Х, на която той да влезе. На продалите на 2.50 честит профит. Аз не съм от тях ........Пътека се прави камък по камък!
Коментар
�
Коментар