Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз не знам на какви нива ще продавам, но знам на какви няма да продам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз не знам на какви нива ще продавам, но знам на какви няма да продамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКато стигне 2.50 да не забравиш да постнеш ордерите си за окончателна продажба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМен мие чудно кой какъв таргет чака тука моят е 2.45-2.50Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Заеби сега коефициентите! Я ми кажи как мразена акция се качва от 1.05 до 1.70 лева и колко процента е това покачване? добре е да видиш и за какъв период е поскъпването
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Не разбрах как реши, че комисионната е 0,25%? До колкото знам комисионните започват от 0,5% надолу до 0,25%! По- ниска от тази не съм прочел.
Коментар
-
ми аз примерно си гледам графикитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Конкретния случай се дължи на новината за дивиденти мисля. Иначе е обичайно да се качва след прехвърлянето на големи пакети. Това на мен ми говори, че всеки влиза след продажбата на такъв, определя си таргет и излиза без да гледа много-много. Това в моите очи е чиста спекула, а е такава защото всеки влиза със страх и излиза също със страх. Мои си мнения, я кажи ти защо да ги заеба коеф., какво друго да гледам?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Заеби сега коефициентите! Я ми кажи как мразена акция се качва от 1.05 до 1.70 лева и колко процента е това покачване?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не ми е ясно ти например би ли си купил тази акция на 1,70 и ако не - защо?споко и тук ще дойдат се повъртят огледат и ще се наредят
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Такава е борсата тъка е решил пазара кво не ти е ясноПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар