Мен мие чудно кой какъв таргет чака тука моят е 2.45-2.50
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
Заеби сега коефициентите! Я ми кажи как мразена акция се качва от 1.05 до 1.70 лева и колко процента е това покачване? добре е да видиш и за какъв период е поскъпването
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
Не разбрах как реши, че комисионната е 0,25%? До колкото знам комисионните започват от 0,5% надолу до 0,25%! По- ниска от тази не съм прочел.
Коментар
-
ми аз примерно си гледам графикитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Конкретния случай се дължи на новината за дивиденти мисля. Иначе е обичайно да се качва след прехвърлянето на големи пакети. Това на мен ми говори, че всеки влиза след продажбата на такъв, определя си таргет и излиза без да гледа много-много. Това в моите очи е чиста спекула, а е такава защото всеки влиза със страх и излиза също със страх. Мои си мнения, я кажи ти защо да ги заеба коеф., какво друго да гледам?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Заеби сега коефициентите! Я ми кажи как мразена акция се качва от 1.05 до 1.70 лева и колко процента е това покачване?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Не ми е ясно ти например би ли си купил тази акция на 1,70 и ако не - защо?споко и тук ще дойдат се повъртят огледат и ще се наредят
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Такава е борсата тъка е решил пазара кво не ти е ясноПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Как по друг начин би обяснил настоящите коефициенти, сравнени с други дивидентни акции? Защо е на светлинни години от компании като СФАРМ, МОнбат, СФТРД и т.н., да не изреждам?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Как по друг начин би обяснил настоящите коефициенти, сравнени с други дивидентни акции? Защо е на светлинни години от компании като СФАРМ, МОнбат, СФТРД и т.н., да не изреждам?
Коментар
-
че акцията е мразена.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
В преценката си за кое имаш предвид? За ножицата с други див. компании, за отчетите, за дивидентите тук или друго?Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Според мен доста грешиш в преценката си.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного е намразена тази акция! Помня преди години как оправдавахме омразата си с липсата на дивидент, е сега това се промени и пак същото. Помня също как говорихме, че отчетите са манипулирани и не значели нищо, а сега основния довод става намаляващата печалба. Е нали са манипулирани, т.е. утре може да надуят печалбата до колкото искаме. Няма угодия, а колкото и да гледам по-добри коефициенти при дивидентни акции не виждам, даже ножицата се отваря все повече и повече. Пиша ги тези работи, защото стоя пред дилема - дали да чакам някакви корекции и апокалипсиси някъде във времето или да си накупя още малко нещо толкова мразено? Всъщност днес си купих малко, въпросът е дали да настъпя по-сериозно
Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
-
Много е намразена тази акция! Помня преди години как оправдавахме омразата си с липсата на дивидент, е сега това се промени и пак същото. Помня също как говорихме, че отчетите са манипулирани и не значели нищо, а сега основния довод става намаляващата печалба. Е нали са манипулирани, т.е. утре може да надуят печалбата до колкото искаме. Няма угодия, а колкото и да гледам по-добри коефициенти при дивидентни акции не виждам, даже ножицата се отваря все повече и повече. Пиша ги тези работи, защото стоя пред дилема - дали да чакам някакви корекции и апокалипсиси някъде във времето или да си накупя още малко нещо толкова мразено? Всъщност днес си купих малко, въпросът е дали да настъпя по-сериозно
Last edited by 15%; 26.01.2017, 20:27.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
Коментар