Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Благодаря за корекцията! Естествено, имах предвид 0,25%.
Не разбрах как реши, че комисионната е 0,25%? До колкото знам комисионните започват от 0,5% надолу до 0,25%! По- ниска от тази не съм прочел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
При кой брокер комисионната е 2,5% на сделка?Да не си сгрешил нещо?С тази комисионна този брокер сигурно няма клиенти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ама и купувачът се бъзика с него.
Като гледам какво обсъждате, виждам че няма купувачи, няма едри продавачи, а на вас ви пречат някакви дребни бройки.Всеки си е пуснал поръчките и гледа и чака нещо да стане. Успех в чакането!
Коментар
-
Няма да ги раздроби на по левче, защото гони минималния комисион от 2 лв. и гледа да не се прекара. Процентът му е 2,5 на сделка, но не по-малко от 2 лв.
При кой брокер комисионната е 2,5% на сделка?Да не си сгрешил нещо?С тази комисионна този брокер сигурно няма клиенти!
Last edited by radon222a; 26.01.2017, 17:31.
Коментар
-
Няма да ги раздроби на по левче, защото гони минималния комисион от 2 лв. и гледа да не се прекара. Процентът му е 2,5 на сделка, но не по-малко от 2 лв.
Коментар
-
Ами този тарикат продавача виж как ги е наредил по еврейски,щеше да ме изкефи ако бяха по 1 бройка тия 7 оферти.
Коментар
-
Ами този тарикат продавача виж как ги е наредил по еврейски,щеше да ме изкефи ако бяха по 1 бройка тия 7 оферти.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСега тарикатите се ослушват, както винаги изчакват блъсканицата!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Според мен грешиш.
Батя не е толкова дребнав - та да си нацепи така поръчките.
Ако иска да излиза по-скоро би опитал да си договори сделка.
Лично мнение.
Иначе си прав че не цъкам сделки под 800 лв. през Карол за да спестявам 50 стинки комисионна.. въшкарска работа ми се вижда това... скъп на триците - евтин на брашното!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от continental Разгледай мнениеБатя излиза!!!
Батя не е толкова дребнав - та да си нацепи така поръчките.
Ако иска да излиза по-скоро би опитал да си договори сделка.
Лично мнение.
- 1 like
Коментар
Коментар