Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Както съм ти обещал добросъвестно ти изпращам първия стейтмън и депозит за 4 дни работа на автомивката?
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз не знам на какви нива ще продавам, но знам на какви няма да продам
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
о.к. к.о.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Всичко хубаво с тези графики и таргети, само не стана ясно единственото нещо, което мен ме интересува - до къде може да падне според вас тази година? Големи тайни, голямо чудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Само двама сме сигурен съм че тук половината и повечето нямат и идея какво чакатПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мисля, че станахте много маймуните на клона 2,50. С най-добри чувства
Коментар
-
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Що да не е? и повече с ставала моя е точно 2.50лв.. С най-добри чувства
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКато стигне 2.50 да не забравиш да постнеш ордерите си за окончателна продажба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз не знам на какви нива ще продавам, но знам на какви няма да продам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАз не знам на какви нива ще продавам, но знам на какви няма да продамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеКато стигне 2.50 да не забравиш да постнеш ордерите си за окончателна продажба ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМен мие чудно кой какъв таргет чака тука моят е 2.45-2.50Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар