Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСпоко ... вдигат дивидентната доходност
п.п до 6-7% ако я докарат ще бъде СУПЕРfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Аз си мисля, че ако "се допусне" стратегически инвеститор, то цената би била доста по-нагоре.
По-скоро изглежда, че е пропаднало такова събитие и сега останалите дребни акционери го разбираме...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
Според мен няма логика стратегическия инвеститор да купи на висока борсова цена.....Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Аз си мисля, че ако "се допусне" стратегически инвеститор, то цената би била доста по-нагоре. По-скоро изглежда, че е пропаднало такова събитие и сега останалите дребни акционери го разбираме...
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпоред мен разковничето е скрито вътре в групата .... т.е на ОСА нали бе казано че се договаря допускане на стратегически инвеститор. Явното бързане за спада е че наближава цената Х, на която той да влезе. На продалите на 2.50 честит профит. Аз не съм от тях ........Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Технически погледнато винаги след спад идва ръст, така че наистина предстои.
Харесва ми, че някой се обръща и гледа назад, за да се аргументира за напред - аз също го правя. Обаче предния спад е бил заради КТБ. Сега няма такова сътресение, което да го е предизвикало.......... миналия път ако е било КТБ, то тогава по-миналия път беше Гърция ........... следващата седмица англ.парламент ще гласува сделката с ЕС ........... защо този път причината да не е "Брекзит без сделка"
Да се обърнем към Софикс със същия метод - спадът е започнал преди година и половина вече (от Август 2017), съответно логически погледнато, скоро има вероятност и да започнем да растем. Софикс тръгне ли, Химимпорт няма къде да иде, все пак е флагман.
защо не погледнем, че на Софка беше необходимо 31 месеца преди да тръгне ........... а до сега са минали само 17 месеца (от Август 2017)
Last edited by polki; 10.01.2019, 14:53.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пуснали са ви............. браво
имам един въпрос ........ с повишена трудност
при положение, че миналия спад продължи над 2 години (26 месеца - от април 2014 до юни 2016), а до сега от настоящият спад са минали само 11 месеца ......... колко месеца още ще пада акцията?
[ATTACH=CONFIG]n3428769[/ATTACH]Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
пуснали са ви............. браво
при положение, че миналия спад продължи над 2 години (26 месеца - от април 2014 до юни 2016), а до сега от настоящият спад са минали само 11 месеца ......... колко месеца още ще пада акцията?
[ATTACH=CONFIG]n3428769[/ATTACH]Не е препоръка мнението ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеБруталното рали тепърва предстои.............. браво
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепазете 1,84 за да не ревете ......... препоръка е...
пратете делегация при алигатора ..... ако трябваLast edited by strol; 10.01.2019, 12:57.
Коментар
Коментар