Първоначално изпратено от 000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеОтидох вчера до централата на хим за събранието и охраната ми каза че скоро ще има нова дата споко
не дерзайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
жената беше освободена от длъжността ДВИ преди 12 години и после обиколи няколко други дружества ...... от тогава (над 12 години) не знам ХИМ-а да е назначавал друг ДВИ ....... ако греша нека бъда поправен...
дано мистър Керезов потвърди или да отрече написаното от мен!!!
препоръка е?
Ама то ние сме жалките - как не можем 100 години да се обединим, да направим нещо като клуб на миноритарите, да пишем жалби, да пускаме сигнали всеки ден ако трябва до всякакви институции и медии?! Всеки от нас гледа да изкара някоя стотинка и да бяга, а после на тях се чудим. Майната им и на дивидентите, и на цената на акцията, човек трябва да има и някакво достойнство! Да взимат всичко, да ни прецакат нас, държавата, пенсионерите и да се кефят колко са възвишени духовно, какви възпитатели /физически и психически/ и филантропи са. Баси безобразието, 100 човека ще им се молят да получат обратен мейл, което са длъжни да правят! Колега даже ходил на крака, за да му отговори охрана. Всичко ще разсипят според мен, въпрос на време е само с подобно поведение.
Тюю, нервираха ме!
П.П. Спечели баса и ако го искаш физически, пиши ми на лично и ще ти изпратя каквото искаш. Ако не, ще ми е интересно да се почерпим като идваш в София, за моя сметка, разбира се. Ще взема повечко от 6 ст. и няма да е боза.
Last edited by 15%; 29.06.2019, 20:35.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
ДВИ-а да не е починал? ... дано да е само напуснал, човекът.
дано мистър Керезов потвърди или да отрече написаното от мен!!!
препоръка еНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Охраната ли е ДВИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеОтидох вчера до централата на хим за събранието и охраната ми каза че скоро ще има нова дата споко
не дерзайтеМ.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
не дерзайте
цял месец обяснявам, че ОСА на 28-и юни няма да има, но ти пак за всеки случай си отишъл да провериш...
не мога да разбера защо не четете законите и не мислите с главите си, а трамбовате за тоя дето духа
ПУБЛИКУВАНЕТО В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР Е НЕОБХОДИМО, НО НЕ И ДОСТАТЪЧНО УСЛОВИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОСА!!!
Един месец преди провеждането на Общо събрание на акционерите дружеството е задължено да публикува съобщение за свикването му. Съобщението трябва да съдържа подробна информация за мястото, датата и часа на провеждането, дневен ред и данни за това, къде могат да се намерят материали за събранието. Публичното дружество е длъжно да публикува поканата за общо събрание в Държавен вестник и един централен ежедневник, както и да уведоми за предстоящото общо събрание Комисията по финансов надзор, “Българска фондова борса-София” и Централен Депозитар!!!НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Моя боб нищо не показва...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
те десктоп платформите на работят, а ти искаш през телефоните да търгуват ......... я, иди виж в тема за БФБ хората как пищят и се притесняват за здравето и парите си
но както и да е ..... това са минали неща вече ........ да се съсредоточим към провеждащото се ОСА ....... ти как мислиш => дали не са гласували вече едни 10 стинки дивидент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Че кво ги спира да търгуват през телефоните....
но както и да е ..... това са минали неща вече ........ да се съсредоточим към провеждащото се ОСА ....... ти как мислиш => дали не са гласували вече едни 10 стинки дивидент...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
един колега на лични ми писа, че днес нямало оборот по позицията защото всички са се отправили към "стефан караджа" 2
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПочна ли ОСАНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар