IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преци, ама много кисело туй грозде.И колко хима имаш, поне 100.Да не разбуташ парите на 0 процента и да купиш още 20.Абе защо не си вземеш ФПП, да не плачеш после като при Унипак.Къде е Преци, пак валат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      А така, пак излъга.Вчера се хвалеше , че с кеш на 0 процента , а днесрси купила.И като се събудиш утре джоба пак празен..Сега последно колко процента кеш имаш на 0 процентаУтре , ако обърне пак ли ще лъжеш...
      Ех Преци, не си ти за инвеститор..Много те е страх, а и парички нямаш изглежда..
      О не е днес Кире, днес дори не бях онлайн
      Знам че си пийнал вече и те мързи, но ако разлистиш темата ще ти стане по-ясна и хронологията))))
      Жив и здрав да си ни Кире !!!! И за много години в дивидентите дирижабли)))))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• А така, пак излъга.Вчера се хвалеше , че с кеш на 0 процента , а днесрси купила.И като се събудиш утре джоба пак празен..Сега последно колко процента кеш имаш на 0 процентаУтре , ако обърне пак ли ще лъжеш...
        Ех Преци, не си ти за инвеститор..Много те е страх, а и парички нямаш изглежда..

Коментар

• Преци взе на дъното Кирчо. (Ах този гаден кеш) )))).Виж по-долу как го е и написало публично)))). Ти някога дъно показал ли си!?!? Нищо де, сега 15% за два дена - няма как съдба, логика и вероятност, а както казва падре "карма".)))) Булсон го каза по обратния начин "Къде е Киро на Кирия"!?)))) Нормално е да си недоволен, но виж сега Кире, не си от вчера, все трабва да ти е ясно, че има борсови цикли, с дивидентните е добре, но до време, затова, когато Батята започне да "кърти" кинти от "шитовете" не се ядосвай а се радвай, и дано закачиш някъде)))))
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Преци, ами ти сега пак увисна с кеша..Има да купуваш на високите нива.Нищо де, нали твоята математика ти каза, рче е хубаво да си на 0 процентакупувай бързо шитове, че ще испуснеш и последния влакгенерал Али щял да бие страхливите с кеша

Коментар

• Флагманът за 2 дена разби дивидентната доходност на Кирето, за цялата година,
              Булсон го каза много занимателно- математиката не излиза и къде е Киро на Кирия))))
              Давай флагмане, зарадвай генерала))) Генерале стига си мълчал, носи се слух, че ген Али е мобилизиран в дълбокия тил а това означава че може да се разпищолиш на воля)))
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Случайно да съм пропуснал и на теб да кажа че имам доста кеш и така да ми обясниш какво се променя та да влезна някъде....за да не остана на сухо..
                Не знам ама като ви попитам какво се променя и защо да се качва и ме пращате в Петрол и Гагарин... а други в Кремиковци и ОЦК...
                Що така...не знаете къде сте влезли ли....
                не знаете защо сте на тази борса или какво...
                Ти най - доре си знаеш. Дръж си кеша. Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  То ако зависи от теб и без пари ще ги продаваме, че да ги купите. Но иначе настроението на инвеститорите се променя.Забелязва се не от вчера. Но ти на ли си в Петрола и Гагарин и тем подобни, там трудно ще се промени настроението.
                  Случайно да съм пропуснал и на теб да кажа че имам доста кеш и така да ми обясниш какво се променя та да влезна някъде....за да не остана на сухо..
                  Не знам ама като ви попитам какво се променя и защо да се качва и ме пращате в Петрол и Гагарин... а други в Кремиковци и ОЦК...
                  Що така...не знаете къде сте влезли ли....
                  не знаете защо сте на тази борса или какво...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    да ми обясниш като реалист какво се е променило от вторник до днес...
                    този ден може да е след 365 дни...

Единственото което се вижда че някой наду ХИМ и ФИБ и спря до там....
                    Сега логиката на събитията прогнозира ..продавачите ще изчакат ден ,два и ако няма нова атака ще продават на текущите цени....а те са около 1,74 за Фиб и 1,10 за ХИМ...
                    дано и утре продължи да врътна ,пак някоя акция,а дано , но ....
                    То ако зависи от теб и без пари ще ги продаваме, че да ги купите. Но иначе настроението на инвеститорите се променя.Забелязва се не от вчера. Но ти на ли си в Петрола и Гагарин и тем подобни, там трудно ще се промени настроението.

Коментар

Ти ако си песимист и продал трябва да знаеш, че след две години падане на цените, един ден нещата се обръщат.Този ден може да е бил вчера.
                      да ми обясниш като реалист какво се е променило от вторник до днес...
                      този ден може да е след 365 дни...

Единственото което се вижда че някой наду ХИМ и ФИБ и спря до там....
                      Сега логиката на събитията прогнозира ..продавачите ще изчакат ден ,два и ако няма нова атака ще продават на текущите цени....а те са около 1,74 за Фиб и 1,10 за ХИМ...
                      дано и утре продължи да врътна ,пак някоя акция,а дано , но ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
                        Ако си реалист не би трябвало да си чак такъв оптимист, защото един ден ръст нищо, ама абсолютно нищо не значи

п.с.имам тук и препоръчвам малко да изчакаме преди да се радваме
                        Ти ако си песимист и продал трябва да знаеш, че след две години падане на цените, един ден нещата се обръщат.Този ден може да е бил вчера.
                        П.с. Аз пък нямам тук.
                        Last edited by realista; 02.06.2016, 16:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                          Нищо не се е променило, а и по-важното подобрило, та да се разчита на стабилен ръст. Нито политически, нито геополитически, още по-малкото пък вътрешно икономически има повод за оптимизъм. Всичко си е чиста проба спекула - и лично за мен са си адски прави тия, които си връзват петарката или максимум десетарката като процент печалба и прибират кеша. Свят огромен, опции за инвестиране в акции милиони Истински ликвидни пазари има където и колкото щеш
                          +11111111
                          Изключително прав си!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                            Промени се това че национализацията на Горанов, която от две години ни натяква, се провали. Сега остава и да го разкарат, както стана с другия малоумник Дянков и да си ходи при Шиши в женева да се милват.
                            Не е само той не е, целия ГРОБ трябва да се омита !

Коментар

Така ще говоря продалите на безценица и сега се чудят как да манипулират другите, че да си купят евтино акциите. Влака тръгна и сега е на друга гара, където цените са други...и ще продължи по пътя си.
                              Ако си реалист не би трябвало да си чак такъв оптимист, защото един ден ръст нищо, ама абсолютно нищо не значи

п.с.имам тук и препоръчвам малко да изчакаме преди да се радваме

Коментар

• Първоначално изпратено от poketl Разгледай мнение
                                Нищо не се е променило, а и по-важното подобрило, та да се разчита на стабилен ръст. Нито политически, нито геополитически, още по-малкото пък вътрешно икономически има повод за оптимизъм. Всичко си е чиста проба спекула - и лично за мен са си адски прави тия, които си връзват петарката или максимум десетарката като процент печалба и прибират кеша. Свят огромен, опции за инвестиране в акции милиони Истински ликвидни пазари има където и колкото щеш
                                Промени се това че национализацията на Горанов, която от две години ни натяква, се провали. Сега остава и да го разкарат, както стана с другия малоумник Дянков и да си ходи при Шиши в женева да се милват.

Коментар

X