IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука ми се струва, че все повече ще почнете да сте подвластни, на "малката сестра" ЗХБГ!!! И няма как !!

Коментар

• Днес ще борим ли 1,20

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Купувай смело Импов тези 11 броя.Ще кажеш после новини от сборището
        Да, де. Мисля - ако доволен от - да си купя повече след дивидентът, все ще паднат поне временно, докъм 1.10 или 1.08 лв.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Купувай смело Импов тези 11 броя.Ще кажеш после новини от сборището

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
            Аз лично не виждам потенциал...
            Аз виждам пък сравнително прилична дивидентаджийска доходност. Е, намислих го: на Денят на Инвеститорът ще си купя мънинко: около например 11 броя, за да мога да пъкна на сборището и да науча повече за. После ще реша дали да купя малко повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Защо: нещо извратено виждаш в Агрокредитът ли?
              Аз лично не виждам потенциал...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Ти луд ли си бе Импи!?!?!? Какъв агро-кредит!?!? АБСУРД!!!! Така кажи на своите съфорумци и им пожелай безсмъртие!!!
                Импе, не ни излагай тука!!! Пишеш на клиентите за борсата, за уорънбъфетското начало, и т.н. Не убивай хората в зародиш!!! Че ти по-добре стой си в сапфири и елмази отколкото в синтезирани виртуалки ))))) На хората с малки портфейли не им трябват агрокредити импе, трябва им бърз растеж от нулева база))))))))))))
                Защо: нещо извратено виждаш в Агрокредитът ли?

Коментар

• Днес какво ще даваме ... Месо или Мляко ????

Спорна !!

:-))))))))

Коментар

• [QUOTE=precakanoto;1059993965]
                    Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Капка по капка язовир )))) Така му казвам
                    А Пепи казваше така - Който има оловни топки - играе, който няма по-добре да мълчи)))) Нарочно казваше оловни заради оцекато ))))))))))))))))

Пупу пуффф, да не визираш че не моя си отлепя "търпеливите" топки , - пепел ти на уста пущина

Коментар

• Ти луд ли си бе Импи!?!?!?

Импов, ти луд ли си, дай си парите направо на Преци, да ти ги управлява с 0 % лихва
                      И акъл ще ти дава по Костолани
                      Last edited by Kiro; 02.06.2016, 23:21.

Коментар

• [QUOTE=inta53;1059993961]
                        Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Флагманът за 2 дена разби дивидентната доходност ...

Дано не си било сред ентусиастите , защото точно моята поръчка увисна с 220бр. недовършена и я свалих. И за добро или зло алинвеста дейли приключих, и скочих за първи път в ЦКБето от лето 2014то, Ся на туй ко му казваш ??? - търпило си е мамка му
                        Капка по капка язовир )))) Така му казвам
                        А Пепи казваше така - Който има оловни топки - играе, който няма по-добре да мълчи)))) Нарочно казваше оловни заради оцекато ))))))))))))))))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Преци сметна ли вече за Унипак, или вече си пи антидепресанта

Коментар

• [QUOTE=precakanoto;1059993891]Флагманът за 2 дена разби дивидентната доходност ...

Дано не си било сред ентусиастите , защото точно моята поръчка увисна с 220бр. недовършена и я свалих. И за добро или зло алинвеста дейли приключих, и скочих за първи път в ЦКБето от лето 2014то, Ся на туй ко му казваш ??? - търпило си е мамка му

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Напримерно един вид така ще сторя, да. Колебая между Агрокредит (няколко съфорумци препоръчаха ми го), .....
                              Ти луд ли си бе Импи!?!?!? Какъв агро-кредит!?!? АБСУРД!!!! Така кажи на своите съфорумци и им пожелай безсмъртие!!!
                              Импе, не ни излагай тука!!! Пишеш на клиентите за борсата, за уорънбъфетското начало, и т.н. Не убивай хората в зародиш!!! Че ти по-добре стой си в сапфири и елмази отколкото в синтезирани виртуалки ))))) На хората с малки портфейли не им трябват агрокредити импе, трябва им бърз растеж от нулева база))))))))))))
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Преци, ама много кисело туй грозде.И колко хима имаш, поне 100.Да не разбуташ парите на 0 процента и да купиш още 20.Абе защо не си вземеш ФПП, да не плачеш после като при Унипак.Къде е Преци, пак валат
                                Кире,!?!?!? Ама верно много кисело туй грозде!???)))) Хайде утре пак))))
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X