Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Едва ли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Иска Ви се... Много скоро корекцията ще свърши и тогава някой ще се им се иска да са купили на 190 стинки. Не е преоръка, а само предположение...
ПП
Моите слухове обикновено са верни.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Designer Разгледай мнение
Иска Ви се... Много скоро корекцията ще свърши и тогава някой ще се им се иска да са купили на 190 стинки. Не е преоръка, а само предположение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе тука какви са слуховете, че аз чувам скоро артията ще достигне дивидисестинки?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеАбе тука какви са слуховете, че аз чувам скоро артията ще достигне дивидисестинки?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТия момчета преточиха всичкото зеле, само Хим, ЦКБ и Зрънчо не пипат...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Но ти защо следиш, от тъпите пари ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНа бфб много от играчите които влезнаха са жив зян.Умните пари изчезнаха.М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Не си играй с търпението на търпеливите, като се измориш, идва техния ред.. Потъник се чака да потъне и тогава се влиза който го харесва.Аз лично не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вече доста смехотворно става/ш.
Коментар
Коментар