Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химимпорт АД (CHIM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение]
Не бих казал ,че не може и това,че не го прави би следвало да говори много на безмозъчните лакони тукМного сме далече от цената на която Мажо ще се включи и определено това ще е момента към който феновете на Химимпорт трябва да са на 100% в кеш.Личното ми мнение е,че след пързалката някои хора(знаем кои)ще направят за кратко над 100% профит много преди цената да се върне на настоящите нива,ако изобщо в близките 10 години се върне
The strongest stand last.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение]
Не бих казал ,че не може и това,че не го прави би следвало да говори много на безмозъчните лакони тукМного сме далече от цената на която Мажо ще се включи и определено това ще е момента към който феновете на Химимпорт трябва да са на 100% в кеш.Личното ми мнение е,че след пързалката някои хора(знаем кои)ще направят за кратко над 100% профит много преди цената да се върне на настоящите нива,ако изобщо в близките 10 години се върне
Смени дилъра.
Коментар
� -
]
Last edited by Andi11; 27.11.2019, 20:49.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Аз съм спокоен щом повече от половината говорят ,че сме под дъното. Дълго няма да продължи тая работа .
- 1 like
Коментар
� -
Както и такива които ще искат да опитат късмета си като заложат значителни суми,Ташунко чикагото например.
"парен каша духа"fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
винаги ще се намери някой мераклия да хвърли горещият картоф купуван някога по върховете
в началото на октомври някой хвърли 1100-1200 акции на 1,63
гледам и днес някой е хвърлил почти 2000 акции на 1,63
не изключвам да се намерят и други мераклии...
Коментар
� -
Аз съм спокоен щом повече от половината говорят ,че сме под дъното. Дълго няма да продължи тая работа .fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМай се напродаваха ?
в началото на октомври някой хвърли 1100-1200 акции на 1,63
гледам и днес някой е хвърлил почти 2000 акции на 1,63
не изключвам да се намерят и други мераклии...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМалееее и тая артия ма червено .
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар