IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Аз съм спокоен щом повече от половината говорят ,че сме под дъното. Дълго няма да продължи тая работа .
    Аз мисля че сме далеч от дъното.

Коментар

Както и такива които ще искат да опитат късмета си като заложат значителни суми,Ташунко чикагото например.
      ПРИМЕРА ти не е подходящ ....... примера ти доста се опари на БФБ-то и от 3 години седи отстрани и само духа ........ хората са казали:

"парен каша духа"
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

винаги ще се намери някой мераклия да хвърли горещият картоф купуван някога по върховете

в началото на октомври някой хвърли 1100-1200 акции на 1,63

гледам и днес някой е хвърлил почти 2000 акции на 1,63

не изключвам да се намерят и други мераклии...
        Както и такива които ще искат да опитат късмета си като заложат значителни суми,Ташунко чикагото например.

Коментар

Аз съм спокоен щом повече от половината говорят ,че сме под дъното. Дълго няма да продължи тая работа .
          Костолани беше казал, че на борсата 2+2=5-1 ....... най-важно е да останеш хладнокръвен при -1

Коментар

Май се напродаваха ?
            винаги ще се намери някой мераклия да хвърли горещият картоф купуван някога по върховете

в началото на октомври някой хвърли 1100-1200 акции на 1,63

гледам и днес някой е хвърлил почти 2000 акции на 1,63

не изключвам да се намерят и други мераклии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Малееее и тая артия ма червено .

Коментар

• Малееее и тая артия ма червено .

Коментар

• Май се напродаваха ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Границите на канала се мръднаха...
                    накъде мръднаха, че не разбрах?

преди 3 месеца купувах на 1,64 и сега гледам, че цената пак е тук ......... само, че разликата е, че преди 3 месеца минаха 190 000 акции, а днес са минали 2 800 акции на 1,64

и така повече от 100 дни цената се движи между 1,64 и 1,71 ....... като излезне от този канал тогава вече ще има движение в една от двете посоки...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение

Казах ли ви че ще купувам на 1.60 ?
                      ще ще ....... рибата в морето, а ти вече си тръгнал от врата на врата да разправяш каква хубава риба си ял

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                        Сигурно пак някой голям е решил да излиза, щом така упорито дълбае, кой знае. Къде са тези, които купуваха на 2.50, 3ка с гарнитура се чакаше, че сега ги няма или как тогава цената е била добра, сега не?
                        Минават малки пакети по 50-200-300 бр,което не говори за голям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                          Сигурно пак някой голям е решил да излиза, щом така упорито дълбае, кой знае. Къде са тези, които купуваха на 2.50, 3ка с гарнитура се чакаше, че сега ги няма или как тогава цената е била добра, сега не?
                          Казах ли ви че ще купувам на 1.60 ?

Коментар

• Сигурно пак някой голям е решил да излиза, щом така упорито дълбае, кой знае. Къде са тези, които купуваха на 2.50, 3ка с гарнитура се чакаше, че сега ги няма или как тогава цената е била добра, сега не?

Коментар

• Границите на канала се мръднаха...
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение

Над номинал е все пак, защо да се предсмъртни?
                                то на номинала колегата без козове ще напълни гащите хихихихи

Коментар

Working...
                                X