IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химимпорт АД (CHIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение

Винаги заставам зад думите си и винаги признавам когато не съм бил прав.
    Ооо, бе, нашия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Но колко пъти ще се извиняваш, че бая пъти строши клавиатурата да вещаеш 60 ст.?
      Някой му плаща да ни зомбира,артист от Болшой театър.

Коментар

Но колко пъти ще се извиняваш, че бая пъти строши клавиатурата да вещаеш 60 ст.?
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

на това му се казва коледен падарък

който има кеш ще е доволен да купи на тези цени ......... който няма пари ще духа на ръчичките да не му е студено
          Взех 21т на 1.565. Весела Коледа пожелавам на всички и най-вече на теб polki

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Колега, заставаш ли зад прогнозата си или си проветряваш зъбите само?

Коментар

• ха ха ха сетих се защо е с този ник …… просто ежедневно използва дъвки стирол

Коментар

Аз давам лично мнение - ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЪРГОВИЯ С АКЦИИ НЕ ПРАВЯ !
                Колега, заставаш ли зад прогнозата си или си проветряваш зъбите само?
                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Прогнозираш събитие в бъдещето, като цената на 6C4 ще 60 ст. тогава? Да ли? Препоръка ли е за търговия в момента?
                  Аз давам лично мнение - ПРЕПОРЪКИ ЗА ТЪРГОВИЯ С АКЦИИ НЕ ПРАВЯ !

Коментар

Е ти до 60ст. все ли мислиш да осредняваш?Поне изчакай под левче да падне
                    Прогнозираш събитие в бъдещето, като цената на 6C4 ще 60 ст. тогава? Да ли? Препоръка ли е за търговия в момента?
                    The strongest stand last.

Коментар

не мисля, че този път ще падне до 60ст.
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение

Не мисля, че е така. Който има кеш по скоро се се обърне настрани, аз също имам кеш, каквото е и състоянието в банките, но не мисля, че борса, която дори по Коледа не може да мръдне си заслужава.
                        няма да е все така...

Коментар

смеехте ми се преди година и половина когато ви пишех, че оптимистичната ми прогноза е 1,50-1,55 и песимистична 1,15
                          Да, така беше!
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

знаеш, че винаги съм бил върл оптимист и затова влезнах тук още на 1,65 ..... добре, че имам кеш да осреднявам
                            Last edited by strol; 16.12.2019, 16:48.

Коментар

на това му се казва коледен падарък

който има кеш ще е доволен да купи на тези цени ......... който няма пари ще духа на ръчичките да не му е студено
                              Не мисля, че е така. Който има кеш по скоро се се обърне настрани, аз също имам кеш, каквото е и състоянието в банките, но не мисля, че борса, която дори по Коледа не може да мръдне си заслужава.

Коментар

Тя песимистичната много оптимистична бе брат
                                знаеш, че винаги съм бил върл оптимист и затова влезнах тук още на 1,65 ..... добре, че имам кеш да осреднявам

Коментар

Working...
                                X