If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На времето Керезов хубаво ни каза, че не можем да направим елементарни сметки. Сега 5 поста се спори за екс-дивидентна дата, а милионери искаме да ставаме
1. Колегата говореше за екс-дивидентна дата, която би трябвало да е 07.07.2017, а не за кеш по сметките.
по-скоро би трябвало да е 11.07.2017 защото Юни е 30 дена но реално последната дата за купуване на акции би трябвало да е 09.07 ?
Много съм прост аз си мисля че 9-ти е в петък пък то 07-ми бил там.
както винаги са спазвали досега в последният от закона регламентиран ден. никога по-рано
пак си в грешка ............... явно днес не ти е ден
никого не защитавам, но в последните години раздават парите от дивидента около седмица преди последния срок
в първите години даваха привилигерования дивидент в последния ден, но тогава лихвите стигаха на 10% по депозитите и беше разбираемо това тяхно действие
най-късно до 3 месеца след ОСА се изплаща дивидента ............... което означава, че до 26.09.2017 кеша ще е по сметките
през 2017 г. астрономическата есен (равноденствие) започва на 22 септември в 23:01 ч. българско време, но смятам, че дивидента ще е по сметките ни в последните дни на лятото
както винаги са спазвали досега в последният от закона регламентиран ден. никога по-рано
най-късно до 3 месеца след ОСА се изплаща дивидента ............... което означава, че до 26.09.2017 кеша ще е по сметките
през 2017 г. астрономическата есен (равноденствие) започва на 22 септември в 23:01 ч. българско време, но смятам, че дивидента ще е по сметките ни в последните дни на лятото
Коментар